Forum > Zakup Hyundaia

Kupno Hyundai ix35

<< < (2/3) > >>

daniello1234:
Jest jeszcze 31 zdjęcia z grudnia 2024  w Niemczech

robaszek127:
Jedynie płatny raport może coś wnieść do sprowadzonego samochodu. Dlatego przywiezione samochody rejestrują w Polsce by wpisać już legalnie przebieg. A dziwne zawsze sprowadzone mają bardzo niskie.
DO tego cena ja bym tyle nie dał za hyundaia z 2012. Sam szukałem rok temu auta i wolałem już kupić Giuliette z silnikiem fiatowskim i dałem 19000 za 2011r. Ceny części tańsze niż do hyundaia a używanych od groma. Nawet głupie tylne łożysko tańsze niż do starego Getza i wymiana prosta.

Albi:
Szkoda do 400 euro to jakaś drobnostka auto fajne mam z 2015r jeździ się ok może trochę na zawieszeniu twardy czuć nieduże nierówności na asfalcie

robaszek127:
Tak czy siak 38tys za 2012r to rozbój a nie zakup samochodu ;D

XT1097:
Wczoraj oglądałem zakup kontrolowany z Kornackim - budżet właśnie 40 tys i w tej cenie był Golf z 2015, Yaris z 2014 Rio z 2018 bodajże. Kupiony został Golf ale faktycznie wersja fajnie wyposażona.
Więc sprzedający przegiął tutaj palę. Niech sobie wisi z tym autem albo zaproponuj mu tyle ile chcesz dać.
Obserwowałem gościa od roku który chciał sprzedać Dacie Springa (elektryk) - ja kupiłem takie auto za 44 w 2024 i sprzedałem w 2025 za 38. On wystawił to auto za 57 tys i tak je przez rok sprzedawał, że sprzedał w końcu za 38900 jakiś tydzień temu. Jego auto było zresztą gorsze od mojego, miało uszkodzenie bo w 2024 je oglądałem.
Więc zostaw sprzedającego z jego marzeniami.
Nie napinaj się na jeden model i jedno auto - rynek jest duży.
Jak ktoś szuka auta do jazdy wokół komina i ma swoje gniazdko to tylko elektryk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej