Forum > i30 PD
ZAROWKI H7
prezio01:
Odkręcamy pokrywke zaslaniającą dojscie do żarowki i glowne swiatla sa w oprawce , trzeba ja obrocic i wyjac razem z zarowka , dlugie i doswietlenie sa na standardowych mocowaniach h7 tzn drut zapinany na zarowke.Da sie to zrobic bez zdejmowania zderzaka , tylko trzeba troche cierpliwosci.
PS Ja u siebie zmienilem wszystkie żarowki na h7 led 1:1.I swieci to o wieeeeeele lepiej.
Szczepan Szczydoniecki:
--- Cytat: prezio01 w 17 Kwiecień 2025, 11:10:11 ---Odkręcamy pokrywke zaslaniającą dojscie do żarowki i glowne swiatla sa w oprawce , trzeba ja obrocic i wyjac razem z zarowka , dlugie i doswietlenie sa na standardowych mocowaniach h7 tzn drut zapinany na zarowke.Da sie to zrobic bez zdejmowania zderzaka , tylko trzeba troche cierpliwosci.
PS Ja u siebie zmienilem wszystkie żarowki na h7 led 1:1.I swieci to o wieeeeeele lepiej.
--- Koniec cytatu ---
i system sypie błędmi spalonych żarówek? A jeśli nie to jakie ledy włożyłeś.
draco40:
--- Cytat: prezio01 w 17 Kwiecień 2025, 11:10:11 ---Odkręcamy pokrywke zaslaniającą dojscie do żarowki i glowne swiatla sa w oprawce , trzeba ja obrocic i wyjac razem z zarowka , dlugie i doswietlenie sa na standardowych mocowaniach h7 tzn drut zapinany na zarowke.Da sie to zrobic bez zdejmowania zderzaka , tylko trzeba troche cierpliwosci.
--- Koniec cytatu ---
Możesz podrzucić linkiem na jakie?
Czy wywala błędy i jak z przeglądem?
Szczepan Szczydoniecki:
--- Cytat: draco40 w 19 Kwiecień 2025, 18:38:27 ---Możesz podrzucić linkiem na jakie?
Czy wywala błędy i jak z przeglądem?
--- Koniec cytatu ---
przeglądu nie ma prawa przejść jak diagosta zobczy ledy zamiast żarówek. Niestety jest to partyzantka a szkdoa bo led fajniej oświetla drogę :(
prezio01:
Mam soczewki , wiec raczej nie zobaczy, a zarowki sa wkladane w oryginalne mocowania wiec ........ raczej mu sie nie bedzie chcialo wyciagac zarowek zeby zobaczyc co tam jest.Zarowki 1:1 juz nie maja radiatorow , tylko wbudowany wentylatorek taki maly i pasuja w miejsce zarowki h7 1:1 :)
Nawigacja