Forum > i30 PD

Demontaż kratek wentylacyjnych

(1/2) > >>

Mickwiat:
Witam

Potrzebuje instrukcje demontażu zewnętrznych kratek wentylacyjnych lub zdjęć z demontażu.  Czy ktoś może pomóc?

XT1097:
Filmików poszukaj na YT

traker:

--- Cytat: XT1097 w 10 Marzec 2025, 18:22:15 ---Potrzebuje instrukcje demontażu zewnętrznych kratek wentylacyjnych lub zdjęć z demontażu.  Czy ktoś może pomóc?
--- Koniec cytatu ---

Tu jest filmik ,powinien pomóc
//www.youtube.com/watch?v=_iZhbiFp1qU

Mickwiat:
Dziękuję,  zamieszczony filmik widziałem, ale odnosi się do starszego modelu. Pisałem bo nie mogę znaleźć filmu odnośnie hyundaia i30 pd

tomilipin:
Jeśli potrzebujesz demontować kratki wentylacyjne z powodu wymiany radia, to jest cały wątek poświęcony właśnie tej wymianie i tam znajdziesz instrukcję demontażu każdego panelu po kolei. Chyba nawet ja sam pisałem tam jakąś instrukcję.

Środkowe kratki wentylacyjne:
//www.youtube.com/watch?v=lFTxRPQqWrw
albo
//www.youtube.com/watch?v=gFuHFUegNK4
Do bocznej kratki od strony pasażera uzyskasz dostęp po zdjęciu tego długiego panelu z przyciskiem blokady drzwi, a do kratki od strony kierowcy musisz najpierw zdjąć boczny panel deski rozdzielczej. Wykonuje się to analogicznie do strony pasażera, czyli przez podważenie, tylko że nie wiem czy są tam później jakieś wkręty. Musisz uważać, żeby czasem czegoś nie urwać.

Powodzenia ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej