Forum > i30 GD

Wadliwy katalizator efek końcowy zatarty silnik GDI

<< < (19/35) > >>

XT1097:
Tak tak, żyjcie w smrodzie
Na zdrowie

robaszek127:

--- Cytat: XT1097 w 28 Luty 2025, 23:06:21 ---Tak tak, żyjcie w smrodzie
Na zdrowie
--- Koniec cytatu ---
Myślisz, że jak w Unii mam wszystko eco i najlepiej by ludzie jeździli tramwajami, rowerami lub elektrykami. Niestety wszystko jest produkowane w krajach typy Chiny, Indie i inne a tam norm nie ma i trzepią kasę. U nas zaś mamy kary za co2 i przez to drogi prąd. A w tym czasie Chiny co roku wydobywają coraz więcej węgla co całą Europa. A Indie co roku co2 więcej tyle co całą Europa oszczędza na rygorystycznych normach.
Na te piękne baterie, Katalizatory pracują często dzieci wydobywając w lit, cynę i inne metale. Ale to daleko od nas więc nie dotyczy.

daniello1234:
Wszystko ok. Jasne ekologia oczywiście też jestem za .
Wykorzystanie słabszych też jestem przeciw. 

Ale my też jesteśmy  ważni. Co w takim układzie z nami.
Jakieś większe  czy mniejsze koszta ponieśliśmy i co dalej. 
Gwarancja do bramy dalej się nie znamy

Ktoś za to odpowie ktoś pokaże w 100 procentach co dalej
Jak podejść do sprawy bo wywalanie czego kolwiek mija się z celem.
Czy standardowo zostaniemy z tym sami.

XT1097:

--- Cytat: robaszek127 w 01 Marzec 2025, 00:00:44 ---często dzieci wydobywając w lit, cynę i inne metale
--- Koniec cytatu ---
😂😂😂
Jakie to szczęście że w kopalniach węgla, rudy żelaza, miedzi, al7minium, złota itp nie pracują dzieci.
Tylko w kopalniach litu...
Żenada...
Powtarzasz czyjes brednie, ale to Twój problem.
Chiny zużywają 130% światowej produkcji węgla...
Pozdrawiamy widzów pewnej telewizji 😂😂😂

BazyliP:
To może z innej beczki. Czy ktoś z tego forum miał taki problem? Zatarł mu się silnik? Bo jak dla mnie to incydent i do tego mało wiarygodny. Sam miałem dwa auta z tymi niby zawierającymi się silnikami i zero problemów. Poza tym czemu to auto w materiale z 2022 roku nie jest na gwarancji?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej