Forum > ix35 EL
[ix35 EL] wymiana oleju
Robik:
Wniosek jest jeden. Im tansze i bardziej dostepne staja sie auta danego modelu tym wprostproporcjonalnie rosnie szansa na konwersacje na poziomie angielskiego brukowca. Forum sluzy wymianie doswiadczen i ma skupiac nas wszystkich w szczytnym celu, jednak jak widac sa wsrod nas ludzie, ktorzy lubia jatrzyc i reagowac emocjonalnie na zaczepki innych. Zycze na poczatku roku wiekszej refleksji nad swoim poziomem kultury wypowiedzi.
yoda:
Napisałem kilka różnych postów i nikogo nie zaczepiałem, jak widać powyżej to ja jestem zaczepiany zupełnie bez sensu, ponieważ wprowadziłem do temacie coś co może się przydać a nie każdemu chce się szukać tych informacji. Spotykam się jedynie z krytyką która niczego do forum nie wnosi. Nie ja sporządziłem te dane ja je jedynie skopiowałem z folderów informacyjnych i wkleiłem na forum. Jeśli uważacie że to bzdury zgłoście adminowi i poproście o wykasowanie. Skąd wiesz że kupiłem auto taniej niż ty no to jest kryterium oceny człowieka hehehe? Poza tym starasz się mnie obrazić a więc robisz to samo za co mnie upominasz...? Zamieściłem dane różnych olei ale najwięcej jednak tych które interesują akurat mnie. Nic nie stoi na przeszkodzie aby ktoś z was zadał sobie trochę trudu i poszukał innych danych skoro to za mało lub napiszcie do firm z prośbą o wytłumaczenie czemu akurat taki olej polecają do danego auta a nie inny bo wam to nie odpowiada, zamiast krytykować mnie za to że zamieściłem post o oleju w temacie o olejach. W przeciwieństwie do was chciało mi się szukać i zapewniam was że nie mam zamiaru nikogo krytykować za aktywność na forum i nie spodziewałem się tego od innych zwłaszcza tych mądrzejszych i lepszych prawdziwych fachowców...
ELETomek:
Yoda. Przepraszam, nie chciałem nikogo obrażać. Nie spodziewałem się takiej reakcji. Po prostu mam inne zdanie co do kryteriów doboru oleju niż lepkości w 100 i 40st.
Odpowiedź od producenta konkretnie ravenol otrzymałem w sprawie czemu zalecają 5W20 do mojego samochodu ale nie była jakaś przekonująca.
Nawigacja