Forum > i30 PD

I30 PDE Otwieranie szyb z pilota

(1/6) > >>

malerikula:
Funkcja otwierania szyb z guzika w kluczyku, jeżeli chodzi o dostępność włączenia tego systemu, to ASO traktuje to podobnie co do systemu slif, i nie jest skłonne do wł tej funkcji. Pozdrawiam i zapraszam na włączenie tej funkcji.

BazyliP:
A jak to włączyć ? Mam i30 z 2022 roku, jest domykanie szyb z pilota. Otwierania nie ma. Pytałem o to w ASO i twierdzą, że wymaga to większych przeróbek.

malerikula:

--- Cytat: BazyliP w 27 Lipiec 2024, 22:38:54 ---A jak to włączyć ? Mam i30 z 2022 roku, jest domykanie szyb z pilota. Otwierania nie ma. Pytałem o to w ASO i twierdzą, że wymaga to większych przeróbek.

--- Koniec cytatu ---
Robię to za pomocą interface. Słyszałem już różne opowieści z ASO, jedni twierdzą że trzeba moduły dokładać, inni zaś opowiadają że centrala wyłączyła im to z względu bezpieczeństwa, do nie dawna jeszcze to włączali ale już teraz nie mogą. W każdym ASO inna gadka. Ja to robię programowo, bez dokładania żadnych modułów.

malerikula:
//www.youtube.com/watch?v=YbmCYsSbPhM

BazyliP:
Super, ale skoro ASO nie chce tego zrobić, nawet odpłatnie to chyba nic nie zrobię.
Mieszkam w Szczecinie, więc kawałek od Ciebie, a w dodatku kwestia gwarancji, auto ma niecałe dwa lata.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej