Forum > Santa Fe SM
Szukam schematu kostek do radia i wzmacniacza
klimek2:
Witam, czy ktoś posiada schemat/rozpiskę kostki połączeniowej do radia 2 din monsoon i wzmacniacza niestety nie mam oznaczeń ale fotki...
bandzior13:
Witam,
Znalazłem coś takiego może pomoże.
https://portal-diagnostov.com/es/2020/03/26/radio-hyundai-santa-fe-2003-system-wiring-diagrams/
klimek2:
Dzięki, to jest dokładnie to czego szukałem!
Tylko nie rozumiem czemu z przodu w drzwiach jest poza gwizdkami przy szybie tyle kabli do głośników w drzwiach... Myślałem z obejdzie się bez rozbierania tapicerki ale niestety.
bandzior13:
A to nie idzie jedną wiązką przewody do głośnika, gwizdki, do lusterek ogrzewanie i sterowanie położenie plus dodatkowa sterowanie szybami i centralnego zamka od strony kierowcy jest tego więcej .
W santa fe jest rozwiązane dobrze konsola do opuszczania szyb gdyż zablokowanie szyb nie wyłącza możliwości kierowcy sterowania nimi. więc pewnie idzie jeszcze przewód na wszystkie drzwi od przełącznika blokady szyb.
W drugim aucie jak włączę blokadę na szyby to z panelu w drzwiach kierowcy mogą opuszczać tylko szybę po stronie kierowcy.
klimek2:
Ale na tym schemacie nie ma nic związanego z sterowaniem czego kolejek poza głośnikami
Nawigacja
[#] Następna strona