Forum > Portal

Tak testować samochody mogą tylko pawiany! Mamy to na filmie

<< < (2/2)

speedmaster:

--- Cytat: "Yaro" ---W czym taka różnica kolosalna? -  też jeździłem  :roll:
--- Koniec cytatu ---

komfort jazdy, wykończenie, design itp. jeśli chodzi o osiągi to trzeba trochę pojeździć i poznać auto i wtedy można się wypowiedzieć na ten temat  :roll:

--- Cytat: "Yaro" ---ostatnio miałem przyjemność przejechać się S4 no tu można powiedzieć że różnica kolosalna co do i30 nawet II generacji  :mrgreen:
--- Koniec cytatu ---

to tak jakbyś porównał Poloneza do 911  :roll:

Yaro:

--- Cytat: "speedmaster" ---
komfort jazdy, wykończenie, design itp. jeśli chodzi o osiągi to trzeba trochę pojeździć i poznać auto i wtedy można się wypowiedzieć na ten temat  :roll:
--- Koniec cytatu ---

komfort w nowym aucie będzie na pewno lepszy niż w tym który przejechał ileś tam kilometrów, przejedź się nową wersją I i nową II wtedy będziesz miał porównanie, nic nie jest jeszcze wyrąbane. Swego czasu porównywałem tak Hondę Civic.  Co do wykończenie hmmm..... tu też bym się kłócił, a osiągi na pewno zbliżone i czym tu się podniecać, po prostu kolejny samochód który po jakimś czasie ujawni swoje wady  ;-) jednym słowem za szybko są wypuszczane nowe modele, ciekawe ilu właścicieli "starych" i30 przesiądzie się od razu do nowego i30. Ja na pewno nie  ;-)

--- Cytat: "speedmaster" ---to tak jakbyś porównał Poloneza do 911  :roll:
--- Koniec cytatu ---

nie chodziło mi o osiągi bo porównywanie silnika 1,6 czy 2,0 do 4,2 to nie ma sensu ale komfort jazdy, ergonomia no i użyte materiały wykończeniowe.

speedmaster:

--- Cytat: "Yaro" ---
--- Koniec cytatu ---

komfort w nowym aucie będzie na pewno lepszy niż w tym który przejechał ileś tam kilometrów, przejedź się nową wersją I i nową II wtedy będziesz miał porównanie, nic nie jest jeszcze wyrąbane. Swego czasu porównywałem tak Hondę Civic.  Co do wykończenie hmmm..... tu też bym się kłócił, a osiągi na pewno zbliżone i czym tu się podniecać, po prostu kolejny samochód który po jakimś czasie ujawni swoje wady  ;-)
--- Koniec cytatu ---

nie napisałem, że porównywałem komfort nowego do aktualnego stanu mojej i30  :roll: leczy nowy do nowego, pomimo kilku lat od zakupu co nieco pozostało w pamięci zwłaszcza, że zakup swojego pierwszego, salonowego auta zapada w pamięci (przynajmniej u mnie zapadł).

--- Cytat: "Yaro" ---jednym słowem za szybko są wypuszczane nowe modele...
--- Koniec cytatu ---

to raczej wynika z tego, że obecnie aut nie projektuje się na lata  :roll:

--- Cytat: "Yaro" ---ciekawe ilu właścicieli "starych" i30 przesiądzie się od razu do nowego i30. Ja na pewno nie  ;-)
--- Koniec cytatu ---

jeśli zaproponują dobrą cenę za moje i30 w rozliczeniu za nowe, to ja  ;-)

--- Cytat: "Yaro" ---
--- Cytat: "speedmaster" ---to tak jakbyś porównał Poloneza do 911  :roll:
--- Koniec cytatu ---

nie chodziło mi o osiągi bo porównywanie silnika 1,6 czy 2,0 do 4,2 to nie ma sensu ale komfort jazdy, ergonomia no i użyte materiały wykończeniowe.
--- Koniec cytatu ---

ok, to tak jak porównać Dacię do Mercedesa  ;-)

Yaro:

nie napisałem, że porównywałem komfort nowego do aktualnego stanu mojej i30  :roll: leczy nowy do nowego, pomimo kilku lat od zakupu co nieco pozostało w pamięci zwłaszcza, że zakup swojego pierwszego, salonowego auta zapada w pamięci (przynajmniej u mnie zapadł).
--- Koniec cytatu ---

to nie taki aż przeskok jak z Twojego Pony do i30 tu bym się zgodził jak byś napisał że przeskok kolosalny  ;-) ja w każdym razie takiego wrażenia nie odniosłem widocznie jestem wybrednym klientem  :mrgreen:

to raczej wynika z tego, że obecnie aut nie projektuje się na lata  :roll:
--- Koniec cytatu ---

Tylko na rok, dwa i przez to robi się niedopracowane modele pełne usterek nie jest tajemnicą bolączka zawieszenia w Hyundaiu, ciekawe po ilu w tm modelu wyjdą jakieś niespodzianki, design niczego sobie ale cóż Ci po nim jak auto szwankuje

jeśli zaproponują dobrą cenę za moje i30 w rozliczeniu za nowe, to ja  ;-)
--- Koniec cytatu ---

Na zakupie nowego auta najwięcej się traci  ;-) nie wspominając o kupowaniu go na raty.

ok, to tak jak porównać Dacię do Mercedesa  ;-)
--- Koniec cytatu ---

ale to są samochody tego samego segmentu Compact  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej