Forum > i20
Kilka pytań odnośnie modelu I20 BC3
radik79lodz:
Cześć,
Podepnę się pod wątek (bo to wątek z tematem ogólnym).
Jak sprawuje się pakiet Led w nowym i20 ?
Pozdrawiam,
Radik
hary6:
Ledy moim zdaniem OKi, jechałem parę razy po zmroku to żarówkowe oświetlenie zdecydowanie słabiej wypada.
Doświetlanie zakrętów też działa bardzo dobrze, delikatny ruch kierownicą i załącza się dioda z boku głównej lampy i doświetla zakręt. Wyłączyłem tylko asystenta świateł drogowych (HBA) bo przy pojazdach jadących z przeciwka działa bardzo dobrze,ale jadąc za autem z tyłu za szybko przełącza się na światła drogowe i jeśli ktoś nie ma lusterek fotochromatycznych to po prostu oślepia jadącego przed nami.
radik79lodz:
Cześć,
Mam dwa dodatkowe pytania.
1. Czy światła ustawione w trybie auto przełączają się na mijania z dziennych jak pada deszcz lub podczas wjazdu do np. tunelu?
2. Czy w wersji modern + comfort+ led MY24 lusterko wewnętrzne ma możliwość przełączenia w tryb tzw. "nocny". Żeby auta z tyłu nie oślepiały.
Pozdrawiam,
Radik
Chris_M:
--- Cytat: radik79lodz w 06 Maj 2024, 20:49:52 ---1. Czy światła ustawione w trybie auto przełączają się na mijania z dziennych jak pada deszcz
--- Koniec cytatu ---
Jeszcze nie było okazji sprawdzić, zadałem temat żonie ;)
--- Cytuj ---lub podczas wjazdu do np. tunelu?
--- Koniec cytatu ---
Tak, światła mijania włączają się i to jest bardzo fajne :)
--- Cytuj ---2. Czy w wersji modern + comfort+ led MY24 lusterko wewnętrzne ma możliwość przełączenia w tryb tzw. "nocny". Żeby auta z tyłu nie oślepiały.
--- Koniec cytatu ---
Elektrochromatyczne lusterko wsteczne występuje dopiero w wersji SMART.
radik79lodz:
Cześć,
A czy można ustawić światła dzienne tak, żeby świeciły się cały czas bez względu na to, czy jest zaciągnięty hamulec ręczny czy nie?
Pozdrawiam,
Radek
Nawigacja
[#] Następna strona