Ja też robiłem w Busku.
U mnie podobno wymienili mechanizm klamek, miejscowo pomalowali, nie zdaje to egzaminu, z tyłu jest okej, ale tam nie używam praktycznie, z przodu u kierowcy widać, że wyciera się. Planuje sam się za to zabrać, podpiłować gumki i nakleić folie.
Napisałem podobno, ponieważ widziałem mechanizm klamki, został mi On zaprezentowany, gość mówił, że spakowali go i wysyłają chyba z powrotem do Hyundaia, może taka jest procedura, natomiast przed naprawą inaczej było mówione tzn. zrobimy tak, ze będzie dobrze, bo wiemy o co chodzi, trzeba podpiłowac gumki.Mechanizmu klamki mieli nie wymieniać, bo ponoć takie są na zamówienie, więc albo wcisnęli mi kit, albo założyli mi mechanizm kogoś kto przeze mnie musiał potem poczekać na swoja naprawe, ze mną sprawa była taka, że gwarancja mi się kończyła na dniach i czas naglił. W ASO ludzie mili, czy zrobili to co mówili to nie wiem, widać tylko, że miejscowo podmalowane, natomiast sprawa była cięższa, bo auto kupiłem gdzie indziej, serwisowalem gdzie indziej, a z racji, że dobrze pisali o Busku to postanowiłem naprawiac tam ... nie bardzo na rękę im to było co okazali po sobie, ale nie mieli wyjścia bo zasady są takie a nie inne.