Forum > i20

[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.

<< < (19/61) > >>

de_assis:
A kto Cie linczuje? Stwierdzielm, ze pomysl jest kiepski dlatego ze w google translator wychodza strasznie wielblady, nie da sie tam przetlumaczyc "doslownie" czegos.

Co do moich oczekiwan od ASO i ludzi ktorzy tam pracuja to lepiej mi nie doradzaj, bo to nie czasy ze kazdemu trzeba dac pol litry wodki zeby laskawie zrobil cos za co i tak bierze pieniadze.

vvalery:
Panowie dajcie spokoj. Dzialamy we wspolnej sprwie i szkoda czasu na wymianę uwag nie na temat ...... Jutro postaram sie miec przetłumaczony tekst.

Kudłaty_1975:
Poniżej tłumaczenie na niemiecki. Kolegę vvalery, z uwagi na możliwość uzyskania tłumaczenia na niemiecki, proszę o zlecenie zweryfikowania poniższego tłumaczenia i ewentualną korektę. Osoba, która zgodziła się pomóc w tłumaczeniu tekstu zrobiła to w miarę swoich możliwości. Sens jest jak najbardziej zachowany, ale nie jest to tłumaczenie słowo w słowo.

Im Namen der Inhaber der Hyundai i20 Autos gehören die staatlichen HyundaiKlub. pl helfen wir, die auf der (wahrscheinlich) defekt, über den Bau der Griffe.Viele unsere Mitglieder hat es beobachtet dieses Problem, das er bekundet się Lack durch die Türklinke und infolge dessen abzuwischen er führt zu Korrosion.
Die polnische Filiale der Hyundai antwortet nicht auf die Fragen während dieser Sache, die sind Klapp- durch Internetformular. ASO in den Rahmen der Garantie bemühen sie sich das Problem beseitigen, aber macht jede Station das selbst und den verschieden Methode, was garantiert ASO einen Mangel z. B. zu beheben nicht sie malen den zerkratzten Platz und vermutlich wird ein Problem zurückkommen.
Aus den Gesprächen ergibt er sich aus ASO, dass die polnische Filiale der Hyundai hat keine Empfehlungen nicht während dieser Sache ausgestellt und er hält kein Problem zu dringend, wegen auf den Ausschuss der Verbindung mit polnischer Filiale wenden wir um die Hilfe während dieser Sache.
Ich wäre Ihnen sehr dankbar, wenn Sie mir bald antworten würden.

Mit freundlichen Grüßen

Nie cytujemy wypowiedzi będącej ostatnią w wątku. wymazanie cytatu. tekla

btn:
tyle, co po niemiecku (roz)umiem:

--- Cytuj ---das er bekundet się Lack
--- Koniec cytatu ---
hę???
widzę też: defekt - jak rzeczownik to z dużej
no i jakaś taka interpunkcja niedbała

Kudłaty_1975:
Przypał jak beret. Dopiero teraz to zauważyłem. Przepraszam. Stąd też moja wcześniejsza prośba o ewentualną korektę tekstu, o ile ktoś ma taką możliwość. Miałem nadzieję, że uda mi się zdobyć kontakt do mojego starego znajomego, który był redaktorem niemieckich publikacji i przekładał to na polski. No ale niestety. Może dopiero po tym weekendzie uda mi się go złapać. Także tekst do obróbki, lub olania. Jak kto woli. Ja będę się starał odświeżyć wyżej wspomniany kontakt. Jeszcze raz przepraszam. Trochę się pośpieszyłem z publikacją tego tłumaczenia

Nie cytujemy wypowiedzi będącej ostatnią w wątku. wymazanie cytatu. tekla

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej