Forum > i20

[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.

<< < (8/61) > >>

gorniol:
Ja też zauważyłem przetarcia pod klamkami w 4 drzwiach. W sierpniu jadę na II przegląd to zgłoszę ten problem.

rafcio007:
u mnie na razie brak przetarć, ale autko dopiero mam od lutego tego roku, czy jeśli nie mam obtarć od klamek ASO może podkleić klamki? czy wypiąć się i powie aby przyjechac jak beda slady obtarcia?

Kam-mil:

--- Cytuj ---No to moze u Ciebie, tutaj juz mam kiepskie doswiadczenia, zobaczymy jak bedzie w drugim ASO
--- Koniec cytatu ---

Ja zostałem obsłużony tak jak trzeba w A.D. Auto ul. Boenigka w Olsztynie, Kudłatego_1975 dobrze obsłużył Jan Sobański Auto System PUH przy ul. Konopnickiej 13 w Kobyłce. Więc są co najmniej dwa warsztaty w tym kraju, które się na ten problem nie wypinają.
W Hyundaiu o tym problemie wiedzą. Pytałem, nie byłem pierwszy z tą usterką.
A po to mamy forum, żeby polecać sobie dobre warsztaty i ostrzegać się przed złymi.

--- Cytuj ---czy jeśli nie mam obtarć od klamek ASO może podkleić klamki? czy wypiąć się i powie aby przyjechac jak beda slady obtarcia?
--- Koniec cytatu ---

Też jest całkiem możliwe, że ASO woli, żeby było już przetarcie - bo wtedy zarobią na naprawie za którą zapłaci gwarant. Bo ile mogą zarobić na podklejeniu foli czy spiłowaniu podkładek?
To się w głowie nie mieści, żeby zrobić taki głupi błąd w konstrukcji :?:

de_assis:

--- Cytat: "Kam-mil" ---Cytat:   
No to moze u Ciebie, tutaj juz mam kiepskie doswiadczenia, zobaczymy jak bedzie w drugim ASO   

Ja zostałem obsłużony tak jak trzeba w A.D. Auto ul. Boenigka w Olsztynie, Kudłatego_1975 dobrze obsłużył Jan Sobański Auto System PUH przy ul. Konopnickiej 13 w Kobyłce. Więc są co najmniej dwa warsztaty w tym kraju, które się na ten problem nie wypinają.
W Hyundaiu o tym problemie wiedzą. Pytałem, nie byłem pierwszy z tą usterką.
A po to mamy forum, żeby polecać sobie dobre warsztaty i ostrzegać się przed złymi.
--- Koniec cytatu ---

Szanuje Twoje rady i dziękuje za pomoc ale ja mam niestety zle doswiadczenia i dlatego ta moja frustracja. Dzwonilem do tych moich ASO, narazie nikt im tego nie zglaszal, zobaczymy, moze w tym tygodniu podjade.
Dzieki i Pozdrawiam kolego.

vvalery:
Dzisiaj byłem w ASO hyundai. O problemie z klamkami to pierwsze słyszą !!!! Ale zaraz oglądnął tylną klapę gdzie facet wykrył korozję obok zamka (tego nawet żona nie zauważyła - myślała, że brudne a to rdza). Porobili zdjęcia i powiedzieli, że nie wiedzą czy się w tygodniu wyrobią. :evil: Będą malować czyli problem się pojawi pewnie po jakimś czasie. W temacie klamek albo nic nie wiedzą albo udawali. :shock:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej