Forum > i20

[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.

<< < (55/61) > >>

sklepkeller:
Obowiązuje tylko, jeśli samochód miał wykonywane przeglądy powłoki lakierniczej.

Kudłaty_1975:
Na tą wymianę klamek  i gumek kwalifikują się też auta, które aktualnie już są po gwarancji?
Pytam, bo mi wymienili klamki jakiś rok do półtora roku temu i podkleili dodatkowo folią i nie wiem, czy zamieszczony fragment dotyczący tego problemu z TSB jest najnowszy, czy dotyczy okresu,  w którym właśnie na gwarancji  te półtora roku temu wykonano mi wymianę klamek + folia?

P.S.
Muszę przyznać, że jak do tej pory rudego tam nie widać. Fakt, że folia z czasem troszkę się na krawędziach odkleiła, ale chyba nadal ten sposób może nie tyle naprawy, co raczej działanie zapobiegawcze, spełnia swoja funkcję.

sklepkeller:
Warunkiem wykonania tego TSB są wykonane przeglądy powłoki lakierniczej.

MERCI_HKP:

--- Cytat: "Kudłaty_1975" ---
Muszę przyznać, że jak do tej pory rudego tam nie widać. Fakt, że folia z czasem troszkę się na krawędziach odkleiła, ale chyba nadal ten sposób może nie tyle naprawy, co raczej działanie zapobiegawcze, spełnia swoja funkcję.
--- Koniec cytatu ---

Witam,
Mam pytanko - czy zauważyłeś jakieś problemy z tymi klamkami w ix20 (bo masz w podpisie - dlatego pytam) ? Rok temu podkleiłem krawędzie drzwi w swoim ix20
http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=12825
to zapobiegawczo teraz mógłbym to samo zrobić pod klamkami (zarówno wnęka jak i uchwyty).

Walery:
Witam,
Jako, że założyłem ten temat chciałbym zapytać czy Hyundai kogoś przeprosił lub zrobił jakieś zadość uczynienie za tego bubla ?
Z góry dzięki za info
Pozdrawiam,
Vvalery
P.S. Teraz żona ma auto które kocha i które nie sprawia już od prawie trzech lat żadnych kłopotów. Przeciwieństwo tego g... jakim był i20.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej