Forum > i20

[i20 PB] Brak lakieru i korozja na drzwiach obok klamek.

<< < (22/61) > >>

vvalery:

--- Cytat: "el capitan" ---Byłem wczoraj w ASO na przeglądzie lakieru i serwisant powiedział, że ponoć szykuje się akcja serwisowa w temacie obtarć od klamek (mają być wymieniane klamki i uszkodzenia, które powstały będą lakierowane)
--- Koniec cytatu ---

Jak nie usłyszę konkretów to nie uwierzę. Sprwa sie ciagnie ponad rok wiec troche dlugo. Ale lepiej pozno nix wcale. :-> Oby zdazyli przed tym jak mi sie lakier zedrze (ten naprawiony). ;-)

gorniol:
Jestem umówiony na 19.11.2012 na naprawę:  rdzewiejącego zamka tylnej, naprawę klamek.
Serwisant też mówił o akcji naprawy klamek (wymiana na nowe klamki nowszej konstrukcji, lakierowanie całych drzwi). W naszym samochodzie są niewielkie przetarcia ale i tak wszystko zrobią w ramach gwarancji.
Zobaczymy na czym się skończy wizyta w serwisie.

vvalery:
Napisz czy te klamiki będą wymieniać i w jaki sposób będą wzywać. Chyba nie przez ogloszenie w prasie :mrgreen:

de_assis:
Narazie to czcze gadanie serwisantow niz oficjalna akcja tak ze pomalu ....

Bogdanoss:
Witam, jest informacja na temat kampani serwisowej na korozje wokół klamek drzwi. Klamki są wymieniane na zmodyfikowane (inna powierzchnia przy stuku z karoserią) i lakierowanie MIEJSCOWE!!!! A nie całych drzwi. W serwisach powinni już wiedzieć tak że można sie juz zgłaszać na naprawę gwarancyjną ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej