Forum > i30 PD
Aktualizacja radia mono 5,5" w wersji Comfort
tomilipin:
Kamery za przednią szybą mają wszystkie wersje i30 PD od 2017 roku, nawet te najbiedniejsze. Tak samo automatyczne światła do jazdy dziennej zamieniane na mijania, a także drogowe na mijania i z powrotem. w przypadku dzienne-mijania działa czujnik zmierzchu, a w przypadku drogowe-mijania wykorzystywana jest przednia kamera.
Co do aktualizacji radia, pewnie w ASO można to zrobić, bo oprogramowanie tego radia ma jakąś tam wersję, widoczną nawet na pierwszym zdjęciu. Pytanie tylko czy producent wypuścił kiedykolwiek jakąś aktualizację. Wątpię. To zbyt prosty sprzęt.
traker:
Dlatego wymieniłem ten prosty sprzęt w postaci radia z wyświetlaczem jak w kalkulatorze na stację multimedialną i dołożyłem kamere cofania , na Polskę dają najsłabsze wersje co np w Niemczech jest nie do pomyślenia ,takich podstawowych wersji to tam nie ma , dobrze ,że chociaż mam doświetlanie zakrętów ,a znajomy ma Elantrę VII z 2021 roku pierwsza rejestracja 2022 w wersji smart i nie ma halogenów ani doświetlania zakretów , za to pakiet winter załapał i ma podgrzewane przednie siedzenia i koło kierownicy , klima automatyczna dwustrefowa , z tyłu nawiew na pasażerów, ale dali czadu bo nie ma głosników zamontowanych z tyłu przy tylnej kanapie w drzwiach , radio już z android auto dabb i apple car play , jest radar w atrapie i tempomat ale zwykły lepszy montowali przy automatycznej skrzyni biegów silnik 1.6 123 KM DPI, A CZUJNIKI parkowania tył i kamera były w standarcie , dołożył przednie czujniki grają z komputerem wyświetlaczem głównym, jest czujnik zmierzchu i światła automatyczne , oraz automatyczne wycieraczki z czujnikiem.Ledy dziennych ładnie świecą ale światła mijania i drogowe to już zwykłe żarówki dopiero lepsza wersja ma ledowe . o to `Polska właśnie ... >:(
herbi1128:
A jak włączyć to doświetlanie zakrętów, mam kamerę z przodu i halogeny na zwykle żarówki, da się to włączyć?
tomilipin:
A te halogeny z przodu to nie są czasem światła do jazdy dziennej?
traker:
--- Cytat: tomilipin w 16 Czerwiec 2024, 21:06:18 ---A te halogeny z przodu to nie są czasem światła do jazdy dziennej?
--- Koniec cytatu ---
Doświetlanie zakrętów w moim classic+ 2020 rok prod mam dzięki pakietowi led, w głównych reflektorach są dodatkowe żarówki h4 doświetlające zakręty w zależności od skrętu prawo lewo, jest to bardzo pomocna funkcja , pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona