Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
S-coupe LS szarpanie
Cendra:
wymontować go, to najtańszy sposób :)
Pyros:
Ja w sobotę przeczyściłem dokładnie przepustnicę,świece i aparat zapłonowy,zresetowałem kompa i jak na razie po 2 dniach jazdy nawet w wysokie temp....przyspiesz mi jak nowy bez najmniejszego dławienia się :mrgreen: Zobaczymy na jak długo tym razem ;p
BartBartez:
--- Cytat: "mariusz" ---a moze mi ktos napisac jak sprawdzic ten termostat?????? bo te moje scoupe jest dziwne jak sie nagrzeje to zaczyna wariowac prykac przerywac a dzisiaj jak jechalem to szedl jak pomylony i poprzejechaniu 6km znowu sie zaczelo do tego zauwazylem ze jak jest zimniejsze powietrze idzie lepiej niz jak jes upalnie........
--- Koniec cytatu ---
Na 99% ECU - miałem to samo. Poczytaj stare forum
Grzesik1:
ja tez miałem to samo i po wymianie ECU wszystko wróciło do normy,
ale mariusz ma auto z 1994roku w których podobno ECU nie padały więc nie wiem,
Jeśli natomiast masz mariusz możliwość podmiany to spróbuj, przynajmniej jedno wykluczysz
mariusz:
niestety niemam takiej mozliwosci , szukalem na starym forum jak podlaczyc kompa pod moje autko ale niestety nieznalazlem ,jesli ktos wie gdzie to bylo poprosze o linka :) niewydaje mi sie zeby to byl ecu bo np dzisiaj jak jechalem to jakies 200km szedl jak rakieta jak wcisnolem gaz tak szedl pozniej popoludniu juz mu do 3000 bylo ciezko ja mu gaz a on tak jak by chcial a niemogl a generalnie co mochanik inna teza i inna kwota :D dlatego chce sie podjac sam i sprawdzic tyle ile sie da
Nawigacja
[#] Następna strona