Forum > ix35 EL
Nie działa kamera cofania
2579703:
Radio zostało zaktualizowane przy okazji z wymiana oleju w skrzyni biegów w ASO. Wsteczny pali się wraz załączeniem czujników parkowania. Przewody przy kostce wydają się wporzadku. Jedyne co sam jestem wstanie sprawdzić to przelotka między klapa a buda.
stryjek998:
--- Cytat: 2579703 w 21 Wrzesień 2023, 17:20:09 ---Zamowilem nowa kamere o tych samych numerach i tez zero reakcji na radiu po wrzuceniu wstecznego. Gdzie jeszcze szukac przyczyn?
[/quote
Też swego czasu mierzyłem się z tym problemem w swoim Hyundaiu IX 35 z 2010 roku . Nic nie piszesz jakie masz radio ale domyślam się ,że na Androidzie .Robiłeś reset radia a często przyczyna jest w samym radiu i kwestia ustawienia w radiu samej kamerki . Aby wejść w ustawienia to potrzebujesz kod do tych ustawień (w moim 1234 ) i na pasku górnym szukasz Car Audio i schodzisz niżej i masz ustawienia kamerki .Teraz nie wiem czy trzeba zaznaczyć enable czy disable i zatwierdzić ok . Nie jestem przy autku to bym musiał zerknąć jak mam w swoim .Po ustawieniu problem zniknął .A już myślałem ,że czeka mnie wymiana samej kamerki . Szerokości
--- Koniec cytatu ---
2579703:
Posiadam takie radio jak ze zdjęcia. Model pewnie na etykiecie. Żadnych ustawień video nie posiada.
stryjek998:
Radio fabryczne i takie u siebie wcześniej miałem .Zmieniłem na Androida i tam są ustawienia aby ustawić obraz z kamery. Idź tropem jak koledzy wcześniej w swoich komentarzach piszą . Szerokości .
ms80:
Czy udało się rozwiązać problem kamera cofania? Jeśli tak, to jaka była przyczyna?
Nawigacja
[#] Następna strona