Forum > Lantra / Elantra

[Elantra XD] Zacisk mando - jakie klocki pasują ?

<< < (2/2)

Zbyszek:
badzio1977, niestety te zdjęcia kompletnie w niczym nie pomagają... wyjmij klocki z jednego zacisku, zrób dokładne zdjęcia i zmierz długość wówczas będę mógł pomóc.

badzio1977:

--- Cytat: "Zbyszek" ---badzio1977, niestety te zdjęcia kompletnie w niczym nie pomagają... wyjmij klocki z jednego zacisku, zrób dokładne zdjęcia i zmierz długość wówczas będę mógł pomóc.
--- Koniec cytatu ---

to by było łatwe, niestety nie mam gdzie tego zrobić, już miałem kłopot z zdjęciem koła ;) oryginalny klucz nie pasował do nakrętek ;) może jutro zmierzę długość klocków w zacisku,

[ Dodano: 2012-01-03, 18:34 ]

--- Cytat: "badzio1977" ---
--- Cytat: "Zbyszek" ---badzio1977, niestety te zdjęcia kompletnie w niczym nie pomagają... wyjmij klocki z jednego zacisku, zrób dokładne zdjęcia i zmierz długość wówczas będę mógł pomóc.
--- Koniec cytatu ---

to by było łatwe, niestety nie mam gdzie tego zrobić, już miałem kłopot z zdjęciem koła ;) oryginalny klucz nie pasował do nakrętek ;) może jutro zmierzę długość klocków w zacisku,
--- Koniec cytatu ---

kupiłem już komplet tarcze plus klocki 220 zeta.

do tego jeszcze się okazało, że osłona przegubu po niecałym roku się uszkodziła, no i sworzeń wahacza do wymiany

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej