Forum > ix35 EL

Szczelina pod reflektorem przód?

<< < (2/4) > >>

weuek:
Umiesz liczyć? Licz na siebie.

Dzisiaj to już tylko kolorowe ekrany się liczą. Wszystko inne jest mało istotne, nie tylko w autach.

;-)

beam_beer:
Poświęciłem się i zerknąłem :)
U mnie jest tak samo jak piszesz. Przerwa jest, żadnej uszczelki nie ma.

nomi9:
Nie musisz mnie pozdrawiać poza tym masz inne lampy. No i zdjęcie jest zrobione z daleka więc nic nie widać. Wnioski złe zdjęcie i brak chęci pomocy. Zapamiętam. Dziękuję wszystkim żadnej pomocy ani zdjęć ani pozdrowień nie potrzebuję.

Pozdrowienia nie wynikały z sarkazmu a z czystej uprzejmości jeśli nie potrzebujesz żadnej pomocy to czemu zwracasz się do forumowiczów o taką pomoc zamiast zwyczajnie obejrzeć takie auto na ulicy no chyba że mieszkasz na z....iu
Ne pozdrawiam

stryjek998:

--- Cytat: yoda w 17 Czerwiec 2022, 14:17:27 ---Teraz oglądając auto zobaczyłem że pod reflektorami czyli pomiędzy dolną częścią reflektora a plastikiem mam centymetrową szczelinę czy tam nie powinno być uszczelki? Jak jest u was ?

--- Koniec cytatu ---
Pewnie ,źle osadzony zderzak bo tam są takie ślizgi ,na które nachodzi zderzak i jak nie trafił to potem robi się szczelina .Jak sam zobaczysz to pod lampą widać takie zaczepy na zderzak . Uszczelki żadnej tam nie ma . Szerokości .

yoda:
ok dzięki może wypadło bo wcześniej tego nie widziałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej