Forum > i30 PD

Czarny wyswietlacz

<< < (2/2)

tomilipin:
Dzięki za info jak potoczyła się sprawa. Większość ludzi po znalezieniu rozwiązania już nie pisze na forum... Dlatego wielkie dzięki.

--- Cytat: Rihat w 08 Lipiec 2022, 12:54:13 ---Na przeglądzie otrzymałem litr oleju gratis
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Rihat w 08 Lipiec 2022, 12:54:13 ---Zapłaciłem 1180
--- Koniec cytatu ---
"Gratis" ::) Sorry, nie mogłem się powstrzymać ;D

Rihat:
Z tym "gratisem" też się uśmiecham. Co ciekawe gdy się umawiałem na przegląd koszt miał był 1300zl.

tomilipin:

--- Cytat: Rihat w 09 Lipiec 2022, 12:05:31 ---Co ciekawe gdy się umawiałem na przegląd koszt miał był 1300zl.
--- Koniec cytatu ---
To chyba standardowa praktyka w Hyundaiu >:( Jak ja się umawiałem na przegląd to też facet mi mówił, że to normalny, zwykły przegląd i wyjdzie około 350-400 zł, a ostatecznie zapłaciłem 900 zł. Nigdy ku*wa więcej.
Za pół roku kończy mi się gwarancja i sajonara, sam sobie będę wymieniał olej i co tam potrzeba, albo pójdę do lokalnego mechanika.

weuek:
Gwarancja na nowe auto to taki współczesny rodzaj niewoli finansowej. ;-)

Rihat:
Dzisiaj znów jeden z problemów wrócił, a mianowicie rozmawiałem przez telefon i wchodziłem do samochodu odpaliłem go, telefon połączył się z samochodem lecz radio się nie wyciszyło i rozmowa w raz z radiem się zagłuszały. Znów muszę się wybrać do tych "ekspertów" z ASO.
Jak się rozwiązała sytuacja, ale pewnie nie będzie to prędko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej