Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - Elantra
pterodaktyl:
W aucie z linku nr 2 brakuje na tylnej klapie na dole znaczka GLS, a także zauważyłem brak zapalniczki...
historyk1980:
Dzięki serdeczne za pomoc. W środę jadę obejrzeć tą że stepnicy. Mam pytanie czy wystarczy przegląd na stacji diagnostycznej. Pytam bowiem że stepnicy do Szczecina jest 60 km. A w Szczecinie jest salon Hyundaia. Pozdrawiam
[ Dodano: 2016-11-14, 22:09 ]
W drugim ogłoszeniu które wczoraj podałem jest numer vin. Prosiłbym forumowiczow o sprawdzenie. Pozdrawiam
kosmos2011:
Ponownie to samo.
Historyk1980 żeby ktoś przeczytał to co dopisałeś do postu [ Dodano: 2016-11-14, 22:09 ] w momencie gdy Twój post jest ostatnim w temacie musisz:
Po dopisaniu poprzez funkcję odpowiedź trzeba wejść w edytuj (z prawej strony postu) zaznaczyć całą treść postu, następnie iksem koło edytuj trzeba skasować cały post i na końcu poprzez odpowiedź należy wkleić całą treść i ponownie wysłać. To co zrobiłeś dotychczas powoduje że post wyświetla się jako przeczytany i nikt nie wie że coś dopisałeś.
historyk1980:
Spoks. Będę się pilnował. Wczoraj transakcja doszła do skutku. Zakupiłem tą elantrę że Stepnicy pod Goleniowem. Serdeczne dzięki forumowiczom za pomoc i udzielone rady.
pterodaktyl:
Witam
Gratulacje i witamy nowego użytkownika hyundaia :). Szerokości....
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona