Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Gdzie jest port COM ?

<< < (2/3) > >>

Zibi:
w Matizie i w Ave była pod schowkiem, vis a vis siedzenia pasażera, może tu też jest w tym miejscu.

zbyh:
W Tucsonie jest pod półką kierowcy po lewej stronie nad pedałami, może w ix 35 też tam jest. Najlepiej gdyby wypowiedzieli się posiadacze ix-a, ktoś chyba wie :?:

firefighter1:
Jak podłączali mój samochód pod komputer celem ustawienia autozamykania drzwi to maska była podniesiona ale wtedy nie patrzyłem na szczegóły, a- i kable były od strony kierowcy ale na pewno pod maską komory silnika.

rasti:

--- Cytat: "firefighter1" ---Jak podłączali mój samochód pod komputer celem ustawienia autozamykania drzwi to maska była podniesiona ale wtedy nie patrzyłem na szczegóły, a- i kable były od strony kierowcy ale na pewno pod maską komory silnika.
--- Koniec cytatu ---

Masz rację trzeba otworzyć maskę i po prawej stronie jesy czarna skrzynka z bezpiecznikami , przekaźnikami i jest wejście na komputer(zresztą jest opisane łtwo znaleźć które)

Łukasz:

--- Cytat: "malowany" --- nie ma tam gdzie bezpieczniki.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: "rasti" ---po prawej stronie jesy czarna skrzynka z bezpiecznikami , przekaźnikami i jest wejście na komputer(zresztą jest opisane łtwo znaleźć które)
--- Koniec cytatu ---

Czyli jednak jest tam gdzie bezpieczniki... :-D
Chociaż miejsce trochę nietypowe bo zazwyczaj złącze diagnostyczne jest wewnątrz auta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej