Forum > i30 FD

Sanki poszukiwane do czeskiej i30

(1/5) > >>

Sidolux3000:
Cześć, korzystał ktoś z zamienników?
Nówka 62405-2L000 dobre kilka tysięcy podczas gdy zamienniki to okolice tysiąca.
Orientuje się ktoś która marka będzie najlepsza?
NTY,  BLIC, PRASCO a może MAPCO albo KLOKKERHOLM. Wszystko ciężko dostępne także nie ma co bubla załatwiać.

Akustyczny:
W Getzie, którego też kiedyś miałem, wszyscy wymienialiśmy sanki na NTY. Nikt nie zgłaszał problemu po wymianie - ja też nie.
Do i30 FD masz sanki od NTY za 550. Oficjalny sklep NTY na Alledrogo.
Tak na szybko sprawdzone.

weuek:

--- Cytat: Sidolux3000 w 13 Grudzień 2021, 12:03:11 ---Wszystko ciężko dostępne także nie ma co bubla załatwiać.

--- Koniec cytatu ---
Oryginał to bubel. W normalnych autach fabryczne sanki idą z resztą pojazdu na złom.

Sidolux3000:

--- Cytat: Akustyczny w 13 Grudzień 2021, 13:22:45 ---W Getzie, którego też kiedyś miałem, wszyscy wymienialiśmy sanki na NTY. Nikt nie zgłaszał problemu po wymianie - ja też nie.
Do i30 FD masz sanki od NTY za 550. Oficjalny sklep NTY na Alledrogo.
Tak na szybko sprawdzone.

--- Koniec cytatu ---
NTY właśnie widziałem ale opinie są zależne od części raz że super raz że gówno. Dużo ich zamontowaliście?

--- Cytat: weuek w 13 Grudzień 2021, 21:50:42 ---Oryginał to bubel. W normalnych autach fabryczne sanki idą z resztą pojazdu na złom.

--- Koniec cytatu ---
Też prawda, w końcu są do wymiany... wypadałoby jednak nie montować czegoś co zaraz będzie do wymiany.

Sidolux3000:
Na allegro jest jeszcze mapco i peter steiner

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej