Forum > Santa Fe (2006-

Spalanie LPG

(1/3) > >>

Santek01:
Witam. Mam skromne lecz ważne pytanie na które szukałem odpowiedzi w dziale o lpg i nie znalazłem, ile pala wasze santki? Dodam że najbardziej mi chodzi o spalanie lpg, silnik 2.7 4WD

Anazar:
 :D 16  ;) instalacja Optima

wentyl1@onet.eu:
Autostrada 15l, miasto takie w koło komina 16,5l.
Instalacja BRC Sequent 56.

Anazar:

--- Cytat: Santek01 w 14 Listopad 2021, 10:42:42 ---Witam. Mam skromne lecz ważne pytanie na które szukałem odpowiedzi w dziale o lpg i nie znalazłem, ile pala wasze santki? Dodam że najbardziej mi chodzi o spalanie lpg, silnik 2.7 4WD

--- Koniec cytatu ---

…a jak to wygląda u autora postu?  ;)

Santek01:
Instalacja lovato przynajmniej wtryski :-\ więcej nie powiem auto sprowadzone brak papierów od instalacji butla wymieniona filtry również spalanie to tak wszędzie bez autostrady i szczerze jazda emeryta.... trochę trasy i miasto to ok 17-18. Troszkę żwawiej lecz bez nadmiaru szaleństw  to ok 19-21 zdawałem sobie sprawę że będzie wyższe spalanie niż w poprzednim aucie ale myślałem że przy normalnej jeździe a nie przy muskaniu gazu. Dodam jeszcze że jeśli dodam mocniej gazu to przynajmniej mi coś tam zalatuje gazem lecz nie zawsze albo auto zgaszone przed sklepem zakupy 5 min odpalenie i czuć gazem ale to już nawet wszyscy czują lecz zagadka kolejna to też nie zawsze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej