Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Zabezpieczenie ix35

<< < (2/2)

lukasz.zst:
Naszemu koledze z poznania skradziono ix20 z pod kina

Zibi:
ile dokładnie trzeba odłożyć na te śruby do alusków - mam 17-ki, jeżeli to ma znaczenie.

firefighter1:
teraz jest jakieś cudeńko co się zowie Zeder, ale nie wiem jak w praktyce, natomiast chwalą się na potęgę.

Gringo:

--- Cytat: "Zibi" ---ile dokładnie trzeba odłożyć na te śruby do alusków - mam 17-ki, jeżeli to ma znaczenie.
--- Koniec cytatu ---
Ja za swoje dałem całe 60 PLN.
Też mam 17-ki, ale tu to nie ma znaczenia ;-)

--- Cytat: "firefighter1" ---teraz jest jakieś cudeńko co się zowie Zeder, ale nie wiem jak w praktyce, natomiast chwalą się na potęgę.
--- Koniec cytatu ---
Ja tam mam obiekcje do zakładania blokady na układ kierowniczy. Cały czas miałbym obawę, że może się zblokować podczas jazdy...taki przypadek...wypadek... :-/

firefighter1:
.... ja generalnie mam obiekcje do jakiejkolwiek ingerencji w auto i uważam, że jak będą chcieli to i tak ukradną, kwestia tylko o ile dłużej im to zajmie.
Mojemu znajomemu ukradli samochód przy Nas (strażakach) stało nas 6-ciu, znajomy podjechał pod szlaban, wysiadł, wyłączył i wyjął kluczyk, podszedł i rozmawiał, za chwilę patrzymy wsiada chłopaczek, odpala i odjeżdża jak swoim!
Kurde jak bez kluczyka? -samochód VW passat. No i tyle go widzieliśmy, a znajomy przyjechał z Niemiec kilka dni wcześniej i w tym miejscu był spontanicznie więc nie mogli na niego czekać. Biały dzień godzina 11:00 w obecności właściciela.

Jedyne co można założyć to zdalną detonację  :mrgreen:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej