Forum > i30 GD

Problem z kamerą cofania i panelem dotykowym

<< < (2/2)

Stefanos:
I jak z ta kamera cofania i dostaniem się tam? Tez mam problem i szukam informacji

zdrojok:
Ściągasz osłonę plastikowa z klapy bagażnika;) ja jestem na etapie czekania przesyłki z chin. (Zobaczymy jak z jakością) stara która była zgniła całkowicie od środka, nie ma co ratować, podobno wada fabryczna. Koszt w ASO 3500pln wariaty

Vosiek:

--- Cytat: zdrojok w 04 Październik 2023, 21:03:54 ---Ściągasz osłonę plastikowa z klapy bagażnika;) ja jestem na etapie czekania przesyłki z chin. (Zobaczymy jak z jakością) stara która była zgniła całkowicie od środka, nie ma co ratować, podobno wada fabryczna. Koszt w ASO 3500pln wariaty

--- Koniec cytatu ---

Jak nowa kamera? Rzuć proszę jakieś zdjęcie, jak obraz wygląda na ekranie auta.

malerikula:
Jaki jest soft w radiu? Kia miało problem z radia i z 2014 i robiło poprawkę softu na gubienie, nie działanie stacji radiowych. Wygląda sprawa z kamerą na ewidentnie zaklucenia na instalacji.

arti73:
Miałem też problem z dotykiem trochę poszperałem w necie i jest patent trzeba wyjąc radio odkręcić kilka śrubek odłączyć taśmy od wyświetlacza i po prostu go wygrzać.Nastawiłem 70stopni w piekarniku nie więcej można zaszkodzić wygrzać wyświetlacz tak ok 40-60 minut.Pomogło już drugi miesiąc działa dotyk bez zastrzeżeń.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej