Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Wersje wyposażenia Santa Fe - 2003r
volcan:
--- Cytat: "Arni71" ---
W moim mam skórę, 4x4, tylny most LSD, przyciemnione szyby, klimatronic, nie mam podgrzewanych foteli, wielofunkcyjnej kierownicy, tempomatu - może to coś ułatwi.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie to samo mam, tyle, że auto z końca 2001 roku - według VIN-u model 2002.
Co do podgrzewanych foteli, to chyba norma w autach z Włoch - temperatury są tam jednak ciut inne, niż u nas i tyłek nie marznie tak łatwo, jak w Polsce. Wielofunkcyjna kierownica to inaczej kierownica z obsługą tempomatu (w naszej wersji Santka) - sterowania audio itp. w kierownicy nie było.
radzik:
--- Cytat: "volcan" ---
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie to samo mam, tyle, że auto z końca 2001 roku - według VIN-u model 2002.
To samo jest u mnie, tyle że w roczniku 2002, pierwsza rejestracja w Italii w 2003.
Samochody z włoskiego rynku często mają inne konfiguracje niż chociażby z Niemiec. Seat mojej żony z 1998 r. ma klimę, elektrykę i inne zbytki, a nie ma ABS.
Arni71:
--- Cytat: "radzik" ---
--- Cytat: "volcan" ---
--- Koniec cytatu ---
Samochody z włoskiego rynku często mają inne konfiguracje niż chociażby z Niemiec. Seat mojej żony z 1998 r. ma klimę, elektrykę i inne zbytki, a nie ma ABS.
--- Koniec cytatu ---
Miałem identycznie w Astrze którą miałem przed Santkiem, też włoska wersja z klimą , elektrycznymi szybami, fotele kubełkowe ale bez ABS, nawet nie miała regulacji reflektorów :-)
IseeYou:
Witam
Dziś zerknąłem na most i nie mogłem znaleźć naklejki, ale gdy podrapałem trochę to pod brudem ja znalazłem. Może te zdjęcia ci pomogą.
Ja ma ,,LSD"
JKowalski:
Koledzy
Czy w każdym Santku jest przygotowana instalacja pod podgrzewane fotele i dochodzi tylko zakup włącznika /przekaźnika. Czy też trzeba coś więcej pokombinować.
Pytam, bo nie mam w swoim włącznika podgrzewania ale do foteli wchodzą kabelki.
Nawigacja
[#] Następna strona