Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Będę miał komisyjne badanie zawieszenia przez Hyun
NieAmator:
DOŚĆ tej awantury! Ludzie macie po 30 pare lat i rzucacie oskarżenia o szpiegach konfidentach zastanówcie sie! Urwaliście sie z buszu powagi troche! Jednemu drugiemu stuka coś w zawieszeniu wada konstrukcyjna nie każdemu musi, wyszła lipna seria i nikt sie nie chce do tego przyznać łatwiej zrzucić błąd na dziurawe drogi. Widocznie HM nie ma pieniędzy na kacje serwisową. Domagajcie się swojego życze powodzenia w walce ale nie wyzywajcie się od szpiegów bo to jest żałosne;/ Dzieci które się kłócą o kolor zabawki tak sie zachowujecie powagi troche. Osoby ze stukami niech sie razem zgrają piszą wspólne pismo i tyle, a reszta 3 Ch*je od nich w bok bo to są ich pieniądze cięzko zarobione albo oprocentowane w ratach i nic wam do tego!
Makosan:
Jestem właścicielem ix35, oczywiście stuka mi w przednim zawieszeniu.
Jednak serwis na początku udawał że nie słyszy niczego, że nie ma żadnych stuków,
a jak powiedzieli o tym w tvnturbo,
że auta hyundai mają wadę fabryczną odnośnie stukania, to powiedzieli żeby napisać do Hyundai Polska i że jako serwis nic nie zrobią.
Chyba trzeba wspólnie coś załatwić w tej sprawie, w grupie siła,
nie wiem tylko dlaczego właściciel tej strony nie pomoże nam w tej sprawie.
Przecież można by było, dzięki tej stronie, wspólnie coś zorganizować i napisać do Hyundai Polska.
lukasz.zst:
Byłam w Austrii na wakacjach bo stamtąd leciałem też na wyjazd służbowy.
I byłem w Hyundaiu, na salonie nic nie słyszeli a w serwisie tak że sa problemy
canion:
Czytając to co i jak piszesz na forum Łukasz jestem coraz bliżej przyznania racji firmie Hyundai w tym że nie rozumieją o co Ci chodzi.
Łukasz:
--- Cytat: "lukasz.zst" ---Byłam w Austrii na wakacjach bo stamtąd leciałem też na wyjazd służbowy.
I byłem w Hyundaiu, na salonie nic nie słyszeli a w serwisie tak że sa problemy
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja