Forum > Matrix / ix20

[ix20] Będę miał komisyjne badanie zawieszenia przez Hyundai

<< < (2/2)

larry:
Czytam ten wątek i widzę wiele ataków na kolegę lukasz.zst. Bardzo możliwe że wynika to z sposobu przekazywania informacji przez lukasz.zst - mało spójny i nieczytelny. Ale jeśli ktoś nie ma problemów z zawieszeniem to nie koniecznie musi kogoś innego dyskredytować.  

Ja nie mam aż takich problemów z zawieszeniem jak lukasz.zst ale nie jestem zadowolony z zawieszenia w tym samochodzie. Różnica z jaką to zawieszenie pracuje w ziemie a jak w lecie jest bardzo duża, na każdej dziurze auto podskakuje jak piłka i wydaje różne dźwięki - np powoduje wpadanie osłon przednich słupków w wibracje. Pewnie ktoś powie że to auto ma tak zestrojone zawieszenie bo jest wysokie itd. - ok ale zawieszenie powinno tłumić a nie powodować że przednia deska o mało się nie rozpadnie. I co najdziwniejsze problem jest dużo bardziej odczuwalny na niewielkich uskokach jezdni niż na dużych dziurach.

Pisząc o jakimś problemie na tym forum mam nadzieje że dowiem się czegoś co wpłynie na rozwiązanie go - może ktoś też tak ma i już to rozwiązał - po co wywarzać drzwi które ktoś już otworzył. Więc zamiast na siebie najeżdżać postarajmy się uszczegółowić problem a nie gubić w osobistych wywodach.

Do lukasz.zst - postaraj się pisać składniej bo i przedstawiać fakty jednoznacznie bo czytając Twoje posty naprawdę można się zamieszać. I odsyłanie z jednego wątku na innych tylko pogarsza czytelność Twoich postów.

Łukasz:

--- Cytat: "ramba" ---Facet niema pojencia o samochodach , lukasz.zst ma ix20 a on pisze o i20
Popieram akcje lukasz.zst. Ma siły do walczenia z hyundaiem. Po róznych tekstach moge stwierdzic że jest tu paru dilerów i importer Hyundaia .
lukasz.zst czekam jak sie rozwinie twoja sprawa bo tez mam kłopoty z Hyundaiem ix35
--- Koniec cytatu ---

Styl pisma niepokojąco podobny do lukasz.zst. Albo to jest jakaś prowokacja albo (co pewnie bardziej prawdopodobne) to drugie konto tego samego użytkownika. Nie sądzę by to był przypadek.

lukasz.zst:
Wiitam
Obecnie jestem w chinach
Mam konto lukasz.zst tylko na hyundai klub i mojavenga ramba. Nie wiem w co jest tu granfe

tomek27:
Administracja powinna w końcu zająć się tym tematem i zagadkowymi użytkownikami jak i autorem.

Forum by jest pomagać a nie nakręcać dilerów.

lukasz.zst:
http://www.hyundai-forums.com/234-ix20/141672-noise-uneven-road-surface.html tez maja problemy z zawieszeniem ale nie we wszystkich autach

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej