Forum > i30 PD
Bezprzewodowy Android Auto i30
piotri:
--- Cytat: rustin w 26 Styczeń 2022, 14:11:42 ---Jak Ci się udało wejść w tryb ? Mam 2019r z nawigacją i najnowszą aktualizacją i nie mogę. Jedynie wchodzę w ten tryb co tylko można podejrzeć lub testy robić czyli głośność 7 , 3 , 1
--- Koniec cytatu ---
No tak, jak pisałem, wszystko zależy od wersji. W moim niestety tez niewiele się da zrobić :(
Jedynie i to nie wiem jak włączyłem zakładkę nawigacji między zegarami, ale mam komunikat, że brak karty SD.
piotri:
Też mam bez nawigacji.
I nigdy mnie nie pytal o żaden kod przy wejsciu w engineering mode.
U mnie działa wejście poprzez 5x po lewej i 1 x po prawej w ustawieniach(ale nie zawsze, jakoś więcej razy muszę kliknąć)
To chyba produkcja Mobis, podobno niewiele się da wyklikać, ale ruscy umieją tylko trzeba radio wyciągnąć żeby z hakować.
Polecam wątek na forum xda co podawałem.
Tutaj co ruscy potrafili wyciągnąć z radia:
ttps://www.youtube.com/watch?v=KPrIYJrNCcA&t=2s
No i nie wiem jak z gwarancją ;) więc uważajcie.
slaby91:
Potwierdzam sposób z pierwszego linku działa, kilka tygodni temu u siebie to zrobiłem. Radio 8 cali bez navi, rocznik 2021.
traker:
A tu jeszcze taki rodzynek znalazłem z android auto i radiem .. KiA i Hyundai to ta sama bajka w radiach :)
//www.youtube.com/watch?v=BnxwI6sn2-Q
/https://www.youtube.com/watch?v=BnxwI6sn2-Q /
I20:
To jest chyba ekran 7", chyba do MY2019 montowany? Ciekawe, czy da się podzielić ekran 8", pół na nawi, pół na radio np?
Nawigacja
[#] Następna strona