Forum > Lantra / Elantra

Tylne światła przeciwmgielne w wersji USA

<< < (3/3)

MiL:
Późno ale opiszę jak zrobiłem. W wersji USA światła na klapie świecą razem z pozycjami. Do jednej z nich włożyłem żarówkę dwuwłóknową, pociągnąłem kabel od włącznika z przodu do przekaźnika z tyłu. Działa.
Narobiłem się a na przeglądzie nikogo nie interesowało moje światło przeciwmgielne :)

PafcioPejot:
Wracając do tego tematu po dłuższej przerwie. Czy Kolega może ma zdjęcia lub powie jaki typ tej żarówki i oprawki wsadził by pasowało? Rozumiem, że do lewej lampy w klapie?
Ja kupiłem wynalazek (brak silnika w bazie silników, fabryczny LPi) importowany w 2017 z Korei. Poprzedni właściciel (były Milicjant) olał sprawę i sprzedał samochód w tym roku bez tylnych przeciwmgielnych. Muszę się uporać z tematem do następnego przeglądu na jesieni bo moja stacja kontroli pojazdów zawsze sprawdza przeciwmgielne.

elektron1234:
Witam Wszystkich!!
Ja zakładam żarówke 16 W cało szklaną robiac otwór na oprawke W5W dodatkowo do lampy. Otwór jest mały i żarówka tez mała ale na tyle mocno swieci ze to wystarcza do przeglądu.Najważniejsze ze nie trzeba dodatkowych lamp przykrecać.Powodzenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej