Forum > i30 PD

Jakie felgi 18"?

<< < (5/5)

DrAdi:
Wybacz, ale rozmowa z tobą nie ma sensu, bo oglądając Twój profil, to 1/3 z tych postów to takie dziwne gadanie albo "coś" na wzór trollowania, ale jakby bardziej profesjonalnie.

"Udają, że jadą" to też dobre hehe, sam piszesz w innym temacie, że ci się podoba i30 z tym właśnie silnikiem, jako następny samochód, a tutaj, że to udaje, że jedzie. Zacytuję, żebyś nie musiał szukać:

--- Cytuj ---Za kilka lat chciałbym wymienić moją octavię mk2 fl kombi na coś krótszego, ale nie z miniaturowym bagażnikiem (hatchback odpada). Ciężko coś ustrzelić, ale w miarę podoba mi się i30 fastback z silnikiem 1.4t.
--- Koniec cytatu ---

To jak to w końcu jest, bo sam sobie zaprzeczasz teraz :)

weuek:
Gdzie zaprzeczam? Nadal mi się podoba, ale nie w wersji "enlajn", tylko normalnej. Żeby nie udawała szybkiej.

DrAdi:
Myślę, że n-line nie udaje szybszej, niż jest tylko to po prostu wygląd upodobniony do nki. 140KM w takim samochodzie to jest na prawdę dość, z resztą jest moment 242Nm. 90% ludzi jeździ przeważnie po mieście, gdzie nie jest potrzebna moc 200 czy 250KM.

Ja się zawsze śmieję z moich kolegów z pracy, co szukają samochodu 20 letniego, ale silnik 2,5, 3L, żeby miał jeszcze 300 kucy najlepiej, ale po co, to już nie wiem...

weuek:
A oni się pewnie śmieją z ciebie, że (drogo) kupujesz współczesne plastikowe pierdziawki. I każdy ma swoją rację. ;-)

Po mieście to jeżdżę tym niebieskim. Świetnie się nadaje!

DrAdi:
Ja przynajmniej wiem za co płacę, a "drogo" to już sprawa każdego indywidualna.

Wolę współczesne niż stare badziewie, co trzeba co roku naprawiać, nie wspominając o rdzy, która zżera te samochody żywcem.

Każdy ma swoją rację to fakt :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej