Forum > i30 GD

RADIO Z NAWIGACJĄ

<< < (9/14) > >>

lukasz536:

--- Cytat: smd89 w 29 Kwiecień 2021, 09:04:41 ---Oczywiście, że słyszałem i sprawdzałem co ten tam mój ma... ale nie wierze, że sprzęt nie obsługuje androida wyżej niż 7:/
Znalazłem na YT, jak aktualizuje chyba system na sprzęcie z PX3, gdzie tez taki posiadam. Nie wiem tylko skąd takowy system zgarnąć.
//www.youtube.com/watch?v=4zPNEcTpbFY
--- Koniec cytatu ---
Tak jak Ci kolega weuek mówi, tylko Ci zostaje forum xdadevelopers poświęcone PX3. A jest sens się w to bawić? W sensie nie działają Ci jakieś aplikacje? Ja mam Androida 8 i na razie wszystko jest obsługiwane. Nie wiem, jak z siódemką. Bo przy takiej zabawie zaktualizacjami można sobie na przykład uwalić radyjko i wtedy są problemy, bo uda albo nie uda się go zreanimować. No chyba, że na siódemce już jest problem z działaniem apek...

weuek:
Jeszcze nie powinno być problemu. Sam mam zawsze stare telefony i dopiero niedawno zmieniłem na taki z siódemką, bo na czwórce właśnie nie mogłem otwierać zdalnie paczkomatu (minimum piątka) ani skonfigurować płacenia zegarkiem (minimum siódemka). A w aucie to nie wiem do czego potrzebny nowy android - chyba tylko do zabawy ekranem.

smd89:
Rozumiem wasze sugestie i dziękuje za pomoc! Zajrzę jeszcze na forum, które polecieliście. Jak uda mi się bez konsekwencji zaktualizować system, to z chęcią się podzielę tutaj. Tak dla pokoleń:p

ZYGIniemce:
Witam, dzisiaj zamontowałem radio z androidem , problem z żółtym trójkątem rozwiązałem przez wypięcie kabelka z kostki ISO ,i wszystko działa, sterowanie z kierownicy ustawione i działa , również przyciski do obsługi telefonu , mikrofon fabryczny podłączyłem za pomocą przejściówki i działa ,radio faktycznie ma lepszy dźwięk od fabrycznego ,na razie nie zauważyłem problemu z odbiorem stacji radiowych, teraz będę testował i patrzył jak się sprawuje,acha nie działa fabryczne USB ,ale to nie problem bo zastąpiłem przewodem dołączonym do radia, teraz jeszcze muszę skombinować internet przenośny ,póki co udostępniam z telefonu, tak więc udało się i póki co jestem zadowolony

abrax:
Aktualizacja do najnowszego Androida urządzenia przystosowanego do dużo wcześniejszej generacji to jak wstawianie silnika lexusa do poloneza. Po rozkręceniu wszystkiego i wielu przeróbkach u kowala-rzemieślnika jest to możliwe i może nawet pojazd przekroczy prędkość autostradową, ale w krótkim czasie silnik wyłamie się z uchwytów i zostawisz go za plecami.

Na forach ludzie opisują próby siłowych aktualizacji starych telefonów do nowszych wersji i niektórym nawet się udaje potem włączyć kalkulator. Powodzenia.

Przyklej sobie do deski rozdzielczej telefon z Androidem 11 i będziesz miał to samo od razu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej