Forum > i30 GD

RADIO Z NAWIGACJĄ

<< < (5/14) > >>

skresz:
Ja kupiłem takie coś ale w 2019r i trochę taniej bi wyniosło niecałe 800zl 1 045,67 zł  27%OFF | Android 10.0 4GB + 64GB nawigacja samochodowa GPS dla Hyundai I30 Elantra GT 2012 + Auto Stereo odtwarzacz multimedialny radioodtwarzacz
https://a.aliexpress.com/_vYF9xv wybrałem opcję z dsp i px6. Po przekręceniu kluczyka wszytko jest już uruchomione jedynie co nie rusza w ciągu 2-3s to płyta na którą trzeba poczekać  z 20s. Dźwięk jest lepszy niż w oryginale a radio działało bdb aż do teraz od tygodnia mam jakiś ploblemy jak by stację się gubiły czy były zakłócenia, ale może to winna nadajnika.  Jako internet używam telefonu ale przez 6misiecy działał z routerem wpiętym na USB i to było najlepsze rozwiązanie. Ogólnie super zakup i super sprzęt chodź jak teraz widzę cenę to trochę odstrasza

ZYGIniemce:
A powiedz jak z przyciskami w kierownicy czy Ci działają , chodzi mi też o te od wybierania i kończenia rozmów ,jeśli u siebie miałeś

skresz:
nie miałem kupiłem chińskie z alli wymieniłem i działa. W radiu jest program do konfiguracji przycisków na kierownicy każdemu z nich możesz przypisać dowolna funkcję

ZYGIniemce:
A jak jakością rozmów przez zestaw głośnomówiący ,sory że tak dopytuje ale trochę kosztuje to radyjko i tak pytam żeby sobie nie pogorszyć sprawy ,żeby nie było gorzej niż w fabrycznym

ZYGIniemce:
Jeszcze takie pytanie , głośniki masz fabryczne czy zmieniałeś,jak grają z tym radiem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej