Forum > i30 GD
RADIO Z NAWIGACJĄ
alcatras:
Ja niestety w swoim chińczyku mam problemy ze sterowaniem z kierownicy. Nie było problemu ze skonfigurowaniem przycisków w SWC, ale podczas jazdy raz działają, a raz klikam i nic, po jakimś czasie znowu działają i tak w kółko.
ekonet:
--- Cytat: lukasz536 w 03 Grudzień 2020, 14:42:29 ---W moim chińczyku wszystkie potrzebne przyciski kierownicy działają
--- Koniec cytatu ---
A działa Ci wybieranie głosowe?
lukasz536:
--- Cytat: ekonet w 23 Styczeń 2021, 21:01:55 ---A działa Ci wybieranie głosowe?
--- Koniec cytatu ---
Cześć, nie, bo to działa tylko na radiu fabrycznym. Choć myślę, że w Androidzie dałoby się to skonfigurować, ale się jeszcze tym nie interesowałem. Pod przyciskiem wybierania głosowego ustawiłem sobie Asystenta Google, więc teoretycznie mógłbym zadzwonić, ale asystent nie chce się dogadać z fabryczną aplikacją telefonu w chińczyku. Mówi, że zadzwoni do tej osoby, ale nic się nie dzieje.
W sumie to podrążył bym temat, bo ta fabryczna aplikacja telefonu nie jest jakaś wybitna, wręcz słabawa. A jestem na 99% przekonany, że z Androidem da się to ogarnąć.
ZYGIniemce:
Witam , zastanawiam się nad kupnem takiego radia ,co o tym myślicie?
https://allegro.pl/oferta/radio-nawigacja-hyundai-i30-ii-2011-2017-android-10585582454
ZYGIniemce:
Czy może lepiej kupić taką jak była montowana fabrycznie
Nawigacja
[#] Następna strona