Forum > Getz

[Getz]Ramiona wycieraczek

<< < (2/4) > >>

Zbyszek:

--- Cytat: "CormaQes" ---w temacie ktory mi poleciłeś, już się wypowiedziałem.
--- Koniec cytatu ---

Fakt, moje przeoczenie za co przepraszam :oops: W takim razie jestem zaskoczony, że Champion nie pasuje... próbowałeś tych innych zaczepów :?: Ja również koniec ramienia mam zakończony takim "haczykiem". Bosch pasuje idealnie. Nie sądzę, żeby w Gacku miało być inaczej. Kupowałeś na wymiar czy wg katalogu do tego właśnie modelu auta :?:

popej:
Z tego co mi się wydaje i co widziałem to w starszych autkach po założeniu tych wycieraczek bananów zawsze dosyć sporo wystają te ramiona.

CormaQes:

--- Cytat: "Zbyszek" ---
--- Cytat: "CormaQes" ---w temacie ktory mi poleciłeś, już się wypowiedziałem.
--- Koniec cytatu ---

Fakt, moje przeoczenie za co przepraszam :oops: W takim razie jestem zaskoczony, że Champion nie pasuje... próbowałeś tych innych zaczepów :?: Ja również koniec ramienia mam zakończony takim "haczykiem". Bosch pasuje idealnie. Nie sądzę, żeby w Gacku miało być inaczej. Kupowałeś na wymiar czy wg katalogu do tego właśnie modelu auta :?:
--- Koniec cytatu ---

Kupowałem w sklepie motoryzacyjnym, gdzie Pan sprawdził w komputerze wymiary do Gatcka. Poza tym przymierzałem ze starymi i są te same;) Problem tkwi w ramionach i zaczepie.

Zbyszek:
Pamiętam, że Brt miał w Gacku takie płaskie wycieraczki i wszystko wyglądało zupełnie normalnie, z tym że jego model jest poliftowy. CormaQes, jeśli dasz radę- zrób zdjęcie jak to wygląda na Twoim aucie (ramiona z tymi wycieraczkami) oraz fotkę gdzie nie dolega do szyby. Spróbujemy może jakoś rozwiązać ten problem.

popej:
U mnie to tak wygląda: https://plus.google.com/u/0/photos/103334641262792186172/albums/5727113792066657457/5727113854261230850?hl=pl&authkey=CJ7xmMKsz9KXWQ

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej