Forum > i40 VF
Aktualizacja oprogramowania
adamk4:
Wysłałem wszystko na pw.
Nie stracisz aktualnych map. Przynajmniej w moim aucie podczas instalacji system sprawdza czy pliki są poprawne.
Asd3:
Witam,
Trochę odświeżę temat... Od niedawna jestem posiadaczem I40'tki i chciałbym zaktualizować mapy oraz softa (jeśli ma to sens). Bo na chwilę obecną są trochę przestarzałe (w załączniku zdjecie z wersjami).
Przeglądałem te linki co są podane w temacie, ale za bardzo nie ogarniam.
Prosił bym o pomoc skąd i co pobrać.
Z góry dziękuję.
unik88:
--- Cytat: Asd3 w 10 Wrzesień 2021, 12:26:12 ---Witam,
Trochę odświeżę temat... Od niedawna jestem posiadaczem I40'tki i chciałbym zaktualizować mapy oraz softa (jeśli ma to sens). Bo na chwilę obecną są trochę przestarzałe (w załączniku zdjecie z wersjami).
Przeglądałem te linki co są podane w temacie, ale za bardzo nie ogarniam.
Prosił bym o pomoc skąd i co pobrać.
Z góry dziękuję.
--- Koniec cytatu ---
Witam kolege ja kupowałem aktualizacje na allegro za 17 zl :). Jestem własnie po wgraniu wszystko działa jak należy jeżeli masz jakieś pytania pisz priv.
unik88:
Witam w związku z dużym zainteresowaniem podsyłam link z którego korzystałem. Wszystko robicie zgodnie z instrukcją. Trwało to okolo 80min należy pamiętać żeby nie gasic silnika, więc jakas trasa na czas aktualizacji :) https://allegro.pl/oferta/aktualizacja-map-i-systemu-2021r-hyundai-kia-10-15-10960908722?snapshot=MjAyMS0wOS0wN1QwNDo0Nzo1NS41NTRaO2J1eWVyO2JkYmFmNTBkYzhiOWIwNzIxY2EyYjdkNWNjZThhNTlkYmY5MDZjZWE4NTcyMTdhMmZkNTc1NDQ5NmNiZDJiMGU%3D
Bartekk:
--- Cytat: unik88 w 13 Wrzesień 2021, 06:36:00 ---Witam w związku z dużym zainteresowaniem podsyłam link z którego korzystałem. Wszystko robicie zgodnie z instrukcją. Trwało to okolo 80min należy pamiętać żeby nie gasic silnika, więc jakas trasa na czas aktualizacji :) https://allegro.pl/oferta/aktualizacja-map-i-systemu-2021r-hyundai-kia-10-15-10960908722?snapshot=MjAyMS0wOS0wN1QwNDo0Nzo1NS41NTRaO2J1eWVyO2JkYmFmNTBkYzhiOWIwNzIxY2EyYjdkNWNjZThhNTlkYmY5MDZjZWE4NTcyMTdhMmZkNTc1NDQ5NmNiZDJiMGU%3D
--- Koniec cytatu ---
Dzień dobry!
Może Pan powiedzieć z jakiego roku ma Pan auto i jak przebiegalo wgrywanie nawigacji? Posiadam aktualnie wersję 6.0.7 i chciałbym wszystko uaktualnić ale trochę się boje, że mogę coś po drodze spartolić i będzie płacz;)
Pozdrawiam!
Nawigacja
[#] Następna strona