Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Swiatła do jazdy dziennej w Santa Fe.
volcan:
Tam są uchwyty pod lampy - myślałem nad dorobieniem "belki" z profilu zamkniętego (może nawet kątowniczek by wystarczył?) przykręconej od spodu do tych uchwytów (są przecież otwory pod śruby) i zamocowanie dziennych pod poprzeczką (obok tablicy rejestracyjnej) - maksymalnie szeroko, jak się da - jakieś niewielkie, okrągłe DRL-e powinny "w miarę" przepisowo wyjść (ewentualnie listwy LED puścić równolegle do bocznych ramion bullbara pod poprzeczką).
Cała konstrukcja powinna dać się upchnąć pod te blaszki do montażu reflektów - a jednocześnie pod i za poprzeczką oraz rejestracją - i nie powinno być nic widać.
OT - szukam (tak "dla odmiany") jakiegoś tuningowego zestawu do montażu reflektorów dalekosiężnych na dachu Santka (widziałem kiedyś świetną owiewkę z reflektorami - na dach - tuż nad szybą - niestety dla Tucsona). Czasem brakuje mi "poweru" gdy kręcę się służbowo w różnych, dziwnych miejscach.
zdzwod123:
witam ponownie ja mam w rurze od spodu przewiercone otwory i przykręcone te uchwyty do świateł co są w komplecie montażowym tylko przewiercić w tych rurach otwory to trzeba mieć dobre wiertła
Nawigacja