Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Roleta bagaznika Santa Fe 2003r.
dibo1:
Witam.Posiadam autko jak w temacie,które kupiłem bez rolety bagażnika.Jeżdżę tak do dziś ale może warto było by kupić takową.W ASO nawet nie patrzyłem ile kosztuje bo jak na Allegro ceny są w granicach 500zł to tam pewnie jeszcze więcej.Może ktoś z forumowiczów ma na zbyciu w/w roletę po bardziej przystępnej cenie?.Mirek
Arni71:
Niestety, rolety są w cenie :( sam miałem podobny problem tyle tylko że w swojej rolecie miałem połamane plastiki które zaczepiają roletę przy klapie, i mogłem pozwolić sobie na szukanie uszkodzonej rolety a i tak kosztowała mnie 250zł :(.
Trzeba pytać na szrotach ale będziesz miał problem kupić dobrą tanio.
jaclwapl:
Popatrz na aledrogo bo czasami są tam ludzie co na części jakiegoś rozbitego Santka mają albo handlują częściami - jak teraz są po 500 zł to może za tydzień, dwa czy miesiąc dasz rade znaleźć coś tańszego - chyba że potrzebujesz na już.
Co do szrotów to raczej bym nie liczył na roletę do Santka na szrocie:)
dibo1:
--- Cytat: "jaclwapl" ---chyba że potrzebujesz na już.
--- Koniec cytatu ---
Nie potrzebuję na "wczoraj" bo mam już autko cztery lata bez tej rolety ale zrodziła mi się taka zachcianka.A tak w ogóle to mam fabrycznie przyciemniane szyby z tyłu i po bokach i wcale nie widać z zewnątrz że brakuje mi tej rolety.
ŁOWCZY:
Kolego dibo1, ostatnio i ja przerabiałem ten problem. Szukałe wszędzie i w ASO gdzie krzyknęli za nową 1200+VAT, na allegro od 500 zł w zwyż, o szrotach można zapomnieć. Jedynym i chyba najbardziej słusznym rozwiązanie jest poszukać wśród rozbitych samochodów. Właśnie w taki sposób stałem się posiadaczem rolety i zapłaciłem 400 zł.
Nawigacja
[#] Następna strona