Forum > ix35 EL
Wymiana radia na stacje multimedialną
Eryk65:
Czy ktoś wymieniał radio na stacje multimedialną z Alli. Co możecie polecić?
Cristobal:
Ja próbowałem wymienić swoje oryginalne radio -zakupiłem radio z androidem za ok.650 zł (fajne które mi się podobało) ale okazało się iż mam na pokładzie wzmacniacz ktory nie współgra z takim radiem nawet probując na kilku interfejsach.Sprawdź czy nie masz też przypadkiem bo szkodza i czasu i pieniędzy.
A z alli upoluj radio z ramem i romem minimum 2 i 32 żeby się szybko nie zapchało i jak najtaniej bo i tak nie masz na nie gwarancji-no chyba że kupisz i założysz w polskim warsztacie ale cena radia z montażem już nie jest tak okazyjna jak na alli-więc wybór jak zwykle zależy od możliwości finansowych :)
servus124:
Ja mam cos takiego, w sumie po miesiacu czasu jeszcze nie znam wszystkich mozliwosci
Model: ZE-NC4121D
themusego:
Ostatnio na alli kupiłam stację multimedialną na androidzie koszt ok 250 zł (w tym przejście ISO). Dodatkowo też na alli ramkę do 9" radia - koszt ok 60 zł. Wszystko w przeciągu 3 tygodni przyszło. Radio już zamontowane, kombinuję jeszcze tylko podłączenie sterowania z kierownicy no i czekam na kamerkę (montowaną w podświetlenie tablicy- na alli za 57 zł).
Karol86:
Ja również wymieniłem. Jestem mega zadowolony. Sterowanie z kierownicy działa, dodatkowo mam kamerkę cofania. Na co jedynie mógłbym narzekać to może...więcej ramu. Ale wogole to nie przeszkadza
Nawigacja
[#] Następna strona