Autor Wątek: [Accent X3] wydech sportowy  (Przeczytany 20491 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline IgoReCzeK

• Giełda
[Accent X3] wydech sportowy
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Maj 2012, 22:41:51 »
To jest bardzo dobra oferta: http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated/109/hyundai_accent/179#753
Tańszy tłumik Jaro22, skończy Ci się maksymalnie w ciągu 2 lat, a najlepszym rozwiązaniem jest:
Cytat: "wojdi666"
Kup tylko jakąś ładną końcówkę i przyspawaj do seryjnego wydechu.
Ja przerabiałem już ten motyw wieki temu przy Accencie X3 i po przejechaniu jednorazowo 550km z tym wynalazkiem, który sobie wybrałem przekląłem ten pomysł i nigdy więcej nie popełnię tego błędu drugi raz. wojdi666, pewnie jeszcze pamięta ryczącą dwururkę ze zlotu w Dobiegniewie.  ;-) Jedynym plusem tego rozwiązania był fakt, że piesi słyszeli mnie z daleka i nikt nie decydował się wskakiwać przed maskę na przejście dla pieszych. Teraz, to raczej nie przejdzie - można stracić za taki numer dowód rejestracyjny.  :roll:

Lookas

• Gość
[Accent X3] wydech sportowy
« Odpowiedź #16 dnia: 16 Maj 2012, 22:26:30 »
ja mam takiego "mugena" i dorobilem sobie rure do niego. orginal wyciagam i zaklagam glosna rure. moge w razie czegos zalozyc orginal (nie napisze ile zaplacilem za dorobke bo pracuje w zakladzie gdzie dorabia sie wydechy i mam gratis). dlatego polecam ultera ktory jest plug and play, lub dorobic rurke jak ja. dodam jeszcze ze mam taki bez silencera i bylo duzo za glosno i pobawilem sie i wyciszylem go, ale mruczy dalej.