Forum > Accent
[Accent X3] wydech sportowy
Jaro22:
no pamietam byly jakies gwizdki ale to bylo smieszne i stara historia a czy ktos wie moze jak sie sprawuja TŁUMIKi SPORTOWe firmy MUGEN WM SILENCER na allegra sa takie za okolo150zł nie duzo ładnie wygladaja i filmiki tez ogladałem i był dzwiek ok ale wiecie jak to filmiki ma ktos moze cos takiego? albo zna sie ktos na tych modelach? pozdrawiam
wojdi666:
Kup tylko jakąś ładną końcówkę i przyspawaj do seryjnego wydechu. Żadnych pseudo tuningowych wynalazków nie zakładaj!!!
accencik:
Kolego ja u siebie mam taki tłumik ala Mugen i powiem Ci że fajna sprawa jest z tym właśnie SILENCER-em bo sobie regulujesz głośność. Ja ogólnie jeżdżę z wyciągniętym i jest dość głośno w środku jednak da się wytrzymać ale na krótki trasy. Jak gdzieś mam jechać dalej to montuje wkładkę (minuta roboty) i jest o połowę ciszej. Zdjęcia jak wygląda on u mnie masz w temacie mojego auta.
Jaro22:
no hej kolego o to wlasnie mi chodziło dzieki za rade i pozdrawiam! ps super accencik;) a te lampy tylne byly takie czy sam robiłes?bo zwykle to kicha a po lifcie no zawsze moze byc nie dopasowana jak orginał a pozatym super to wyglada u Ciebie a mozna miec takie?pozdro;)!
dawidson23:
Kolego ACCENCIK mozesz troche opowiedziec o szczegolach tego twojego wydechu? Byly jakies problemy przy montażu? I jaki to konkretnie wydech jest (jakiego producenta)? Dasz rade nagrac odglos accenta z wkladka i bez i wrzucic gdzies na neta??
Nawigacja
[#] Następna strona