Forum > Accent

[Accent X3] wydech sportowy

(1/4) > >>

Jaro22:
Witam mam pytanie dotyczace koncowego wydechu sportowego.Czy ma ktos przy swoim Accencie?i jak sie to sprawuje? czy mozna miec takie cos legalnie bez atestu?  UWAGA NIE CHODZI MI O JAKIES GLOSNE RYCIE podczas wolnych obrotow bo to wiadomo ze przesada  chodzi np o taki co dopiero leko ale dosyc efektywnie slychac np po przekroczeniu 3 ,4 tys  i nie jest przyneta dla policji .Czy posiada ktos moze jakies linki ciekawe albo ma ktos moze przy swoim jakis fajny wydech? jeszcze jedno pytanie mam czy mozna pierwszy lepszy zalozyc wydech ze sklepu tuningowego? czy musza sie zgadzac parametry jak ze starego? licze na pomoc i pozdrawiam

Edit: Dodanie tagu

pavlos:
Witam,
Ja właśnie zamówiłem tłumik końcowy Ulter dedykowany do X3, także wymiana będzie na zasadzie plug & play. Jak dostanę i zamontuje tłumik to nakręcę jakiś filmik z efektami dźwiękowymi:)

Jaro22:
no to super !! a jaka cena takiego bajeru? pozdro!!

pavlos:
ja razem z przesyłką zapłaciłem 600 zł. Dużo, ale mam pewność, że jest przystosowany do X3 i nie spowoduje żadnego uszczerbku na dynamice czy innych awarii.

Dokładne ten zamówiłem:
http://new.ulter.com.pl/offer/dedicated/109/hyundai_accent/179#753

Jaro22:
no masz racje drogi ale wiadomo ze wszystko bedzie ok wyglada wizualnie super jest chrom i jest ok zaluz go i jak mozesz nakrec jakis filmik;) moze sie skusze ale wolalbym cos o polowe tanszego tylko czy znajde dedykowany?albo jaklis dobry?pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej