Forum > ix35 EL
Światła do jazdy dziennej w Hyundai ix35
stryjek998:
Kolego żadne tam chińczyki ,tylko kupione w FOX Rzeszów . Zapłaciłem jak za zboże . A co do montażu to nie znam się czy to trudne czy łatwe . W serwisie zajęło im od godz 11.00 do 16.10 jak oddali mi kluczyki .Szerokości
[ Dodano: 2020-04-19, 06:41 ]
--- Cytat: "raflogóral" ---Wszystko ok,ale przebieg:D to chyba coś tam mocno kręcone,10 lat i tylko 118 tys?Udokumentowany?
Pan z nissanem powinien komentować na forum nissana raczej:D
--- Koniec cytatu ---
Nie segregujmy ludzi mogą czy nie mogą komentować . Historia samochodu sprawdzona i udokumentowana przeglądami w Niemczech . Nie należę do młodzieniaszków co robią sporo kilometrów . Mam 62 lata i samochód służy mi na dojazdy do pracy i raz w roku wypuszczam się w Polskę . Kupiłem jego pod koniec Grudnia 2019 roku. Szerokosci
weuek:
Nie wolałeś mniej chromowanych?
https://www.fox.rzeszow.pl/zestaw-swiatel-led-do-jazdy-dziennej-hyundai-ix-3,4,253453,256175
Serio producentem jest hyundai? Bo wyglądają identycznie jak te chińczyki za 50 dolarów:
--- Cytat: "raflogóral" ---Wszystko ok,ale przebieg:D to chyba coś tam mocno kręcone,10 lat i tylko 118 tys?Udokumentowany?
Pan z nissanem powinien komentować na forum nissana raczej:D
--- Koniec cytatu ---
Takie (nie)myślenie nazywam "wąskim horyzontem" :-)
Robik:
O przebiegu auta najbardziej swiadczy jego stan techniczny i stopien zuzycia wnetrza pojazdu. Pamietajcie o tym, ze nieuczciwy wlasciciel moze przed wizyta w ASO cofac rok rocznie za 150zl przebieg i potem podczas wizyty serwisowej lub przegladu technicznego uwiarygadnia duzo nizszy stan licznika. Oczywiscie im wieksze przebiegi roczne tym wieksza oplacalnosc oszustwa i tym wiekszy dramat nowego wlasciciela.
Co do swiatel led to kwestia indywidualnego wyboru, ja osobiscie wolalem zamontowac lampy led poliftowe. Cenowo wyszlo w granicach 900zl ze wszystkim a auto odmlodzilem o 3 lata. Sprzedalo sie z dnia na dzien.
robaszek127:
Oczywiście moga być przypadki i były kręcenia. Ale dzięki tym wpisom podczas przeglądu mamy mniejszą szansę na takich kręcaczy. Najlepszym przykładem są ogłoszenia aut gdzie już nie ma ofert maks 180tys przebiegu.
Sam mam getza kupionego w połowie 2012 z gazem. Nie wiem czy kręcony ale miał wtedy 150tys przebiegu. Teraz mamy 2020 i mam 245000 nic nie kombinowane. Więc zwykły użytkownik nie zawsze kręci przebiegi szczególnie jak jeździ na drogiej benzynie.
A co do tego zestawu ledów przypomina zetaw lamp za 200zł plus maskownice z chińskiego portalu. A że logo hyundaia cena robi się 750.
Choć warto założyć zestaw bo od razu odmładza auto.
weuek:
--- Cytat: "robaszek127" ---Choć warto założyć zestaw bo od razu odmładza auto.
--- Koniec cytatu ---
Nie po to się światła do jazdy dziennej (mniejsze zło) dodaje. Niestety, potwierdzasz smutną prawdę, że dla większości to tylko... dizajn.
Nawigacja
[#] Następna strona