Forum > ix35 EL
Światła do jazdy dziennej w Hyundai ix35
stryjek998:
Serwis a przy okazji montaż lamp do jazdy dziennej . Mój jest Hyundai ix35 z 2010 roku i nie miał do tej pory tych świateł . Lampy kpl z przekaźnikiem kupiłem w Rzeszowie i leżały w garażu aż do dzisiaj . Zadzwonili ,że mają wolny termin i z duszą na ramieniu pojechałem na montaż .W pozycji zero świecą się dzienne a w pozycji automat dzienne a jak zapada zmierzch automatycznie przełączają się na mijania .Zamieściłem spalanie jak jechałem na montaż i z powrotem .Kilka fotek do posta dodaję .
Komodo:
Jakie koszta montażu?
weuek:
Jeśli to chińczyki (a tak wyglądają), to "chrom" będzie miał ciężko zimą. Wszystkie grille, ramki i inne "chromowane" chińskie graty, jakie miałem, szybko pokrywały się zielonym nalotem.
Montaż strata pieniędzy, bo to nic trudnego.
raflogóral:
Wszystko ok,ale przebieg:D to chyba coś tam mocno kręcone,10 lat i tylko 118 tys?Udokumentowany?
Pan z nissanem powinien komentować na forum nissana raczej:D
Komodo:
Dlaczego nie? Nie każdy wali masę kilometrów. Sam mam z 2012 od pierwszego właściciela i obecnie 85000km z czego 3 już sam zrobiłem. Jak go sprzedam za dwa lata to będzie miał minimalnie powyżej 100000km na tyle co przejadę. Jak kupiony z polskiego salonu to wszystko do sprawdzenia. No problem :)
Nawigacja
[#] Następna strona