Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (77/82) > >>

Colossus91:
Dzięki za odpowiedź, zdecyduję się jednak na Hyundaia, myślałem jeszcze nad Oplem Astra H, ale środek tego samochodu jest paskudny i ogólnie opinie takie średnie zbiera ten Opel.

robaszek127:
O części nie ma co się obawiać bo pełno używek i zamienników. Jak po zakupie getza w sklepie też słyszałem, że części drogie bo to japończyk.
Najgorsza jest rdza elementów. Naprawa droga a używane błotniki czy inne elementy drogie do hyundaia a ryzyko zakupu duże.
Kupując i30 na stan blacharki trzeba zwrócić uwagę w szczególności. NIc nie wkurza jak purchel na lakierze.

mati1411:
Ciekawe jak się będzie zachowywał nasz nowy i30 z czasem. Lakier ma fabrycznie poniżej 90mikronów wg mnie to jest dramat...

jason:
Czesc. Powoli przymierzam się do przesiadki z i20 na i30 rocznik 2017-2018. Czy problem z falującymi obrotami występuje tylko w wersji silnika PB 1.4 MPI? Czy w T-GDI też? Czy Diesel 1.6 też ma ten problem?

felt65:
witam wszystkich

mam do kupienia i30 I FL z 1.6 CRDI 90KM wszystko ładnie pięknie, ale kwestia licznika mnie zastanawia.
Teoretycznie auto ma przejechane 190 tys. km. natomiast licznik pokazuje 90 tys. km. sprzedający twierdzi, że licznik był wymieniony (co jest potwierdzone wpisem w książkę) z uwagi na jego usterkę, która podobno często się pojawia w tych licznikach.
Coś możecie mi powiedzieć na ten temat. Próbowałem zgooglawać tą kwestię, jednak za wiele nie znalazłem.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej