Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (76/82) > >>

Feliks96:
Witam koledzy chciałbym kupić i30 od 2012 r. Przed zakupem chciałbym się dowiedzieć jaką wersję silnikowa najlepiej kupić na co zwrócić uwagę przed kupnem. Prosił bym użytkowników o swoją opinię na temat tej wersji czy warto ją kupić proszę was o pomoc bo już dłuższy czas zbieram się za kupno auta a nie wiem jaki model wybrać padło na i30 mam nadzieję że to dobry wybór pomóżcie koledzy. Dziękuję 😉

bobekos:
1.4 95 bezproblemowy i z możliwością dołożenia LPG

robaszek127:
Czy kupić trudny wybór? Napisałem wiadomość na PW tak od siebie.

Colossus91:
Cześć. Mam zamiar kupić Hyundaia i30 pierwszej generacji. Rocznik 2008, 2009. Czy ktoś kto użytkuje to auto dłużej niż rok, mógłby o nim co nie co napisać? Tzn ja przeczytałem o tym samochodzie już dziesiątki tematów, artykułów, opinii.

Ostatnio jeden mechanik zbił mnie z tropu. Powiedział, że I30, jako że to koreański samochód to ma trudno dostępne i drogie części.  Według mnie to bzdura bo i30 jest masa w Polsce i chociażby na otomoto. A skoro atuo popularne to i części powinny być w miarę tanie i w sporej ilości. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć jak z naprawami tego auta? Czy więszkosć mechaników poradzi sobie z nim?

srbastek:
Ja mam ponad 3 lata, części tańsze niż do opla. Dostępność części bezproblemowa. A z napraw to wymieniałem łączniki stabilizatora (4 szt - 32zł za sztukę z CTR - oryginał), sworzeń wahacza (chyba koło 45zł za sztukę) i tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej