Forum > Zakup Hyundaia

[i30] KUPNO i30

<< < (69/82) > >>

waszek_rmc:
i40 w benzynie 2.0 :) mnie niestety nie było stać na taka wersję (2.0 to rarytas, który się ceni), a 1.6 to chyba nawet w i30 nie daje rady... (znajomy ma ceed z 2014 z tym silnikiem i tragedia - wersja hatchback). Nie kupuj 1.6 w i40 jeszcze w kombi...
2.0 jest chyba nawet tansze w eksploatacji, pomijając koszty paliwa - ale tutaj podejrzewam, żze w trasie wyjdzie podobnie

SzymonJ:
dokładnie i40 w wersji z dwulitrową benzyną (z rocznika od 2014r) to biały kruk jakiś :) ...no chyba, że w cenie przybliżonej do 100k :)

Alfred:
Troche ta cena za ta i40 2.0 benzyna jest niska:) ale to akurat pozytyw. Wyposażenie jest dziwne bo wygląda jak wersja Premium ale nie ma foteli skórzanych. Zatem dobierany był jakoś ciekawie. Co do wyboru to również bym wybrał i40. Wykonanie w środku i40 a innych Hyundai to "lekka" przepaść. Plastiki itp. Tutaj masz prawie na full wyposażony z niskim przebiegiem. Trochę będzie palił ale przynajmniej nie będziesz mieć DPF :) najlepiej wsiąść w jakimś komisie do i30 i i40 to poczujesz różnice:)

SzymonJ:
Myślałem, że DPF to tylko w dislach. A jak nie to czy w benzynach 1.4 w przypadku i30 jest DPF?

Alfred:
Trochę będzie palił ale przynajmniej nie będziesz mieć DPF.

Zle mnie zrozumiałeś:) miałem na myśli ze biorąc benzynę nie będziesz mieć DPF xD on tylko w dieslach:) także "+" dla tej benzyny 2.0 . Problem będziesz mieć tylko z spalaniem bo będzie dużo palił.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej