Forum > Zakup Hyundaia
[i30] KUPNO i30
domizawa:
/wiadomość przeniesiona niżej/
AndrzejK:
Elantra jest dłuższa od i30 o 30cm.W środku dużo więcej miejsca niż w i30.Bagażnik też ma większy,ale jak nie chce się wozić dziecęcego wózka to spoko!Jedyna wada to zawiasy wchodzące do bagażnika.
domizawa:
A czy ktoś z Klubowiczów może coś powiedzieć na temat Dealera Hyundai Karlik Poznań? Mam tutaj na myśli Centrum Samochodów Używanych. Mam zamiar się do nich wybrać i obejrzeć I30tki które mają w swojej ofercie - rocznik 2016 z bardzo małym przebiegiem. Kusi też finansowanie IBest Hyundaia. Czy myślicie, że warto zwrócić uwagę na tego typu ofertę?
Mam jeszcze takie pytanie - jak mam rozumieć poniższe informacje z raportu HistoriiPojazdu.gov.pl, że stan aktualny liczba właścicieli: 0...czy to oznacza, że jeżeli auto było używane przez rok, a teraz stoi w Centrum Samochodów Używanych u Dealera Hyundaia to nie posiada właściciela? Rozumiem, że gdybym zakupił takie auto i go zarejestrował na siebie, to w historii będę widniał jako 2 właściciel?
Rafal1974:
--- Cytat: "AndrzejK" ---Elantra jest dłuższa od i30 o 30cm.W środku dużo więcej miejsca niż w i30.Bagażnik też ma większy,ale jak nie chce się wozić dziecęcego wózka to spoko!Jedyna wada to zawiasy wchodzące do bagażnika.
--- Koniec cytatu ---
na myśli mam cały czas I30 Wagon. w tej chwili jestem w posiadaniu też wcześniejszej wersji kombi. Więc bagażnik jest większy niż w Elantrze. No wlanie zawiasy to chyba największe utrapienie. No ale silnik 1.6 super, a w nowym i30 wagon ten silnik 1.0 GDI to nie widomo jak się będzie sprasowywał na dłuższą metę.
schwarz84:
Witam,
Bardzo poważnie zastanawiam się nad kupnem I30 GD wersja GO 1.6 CRDI diesel 110 koni, rocznik 2014 z Belgii. Przebieg 160k km potwierdzony niby książką serwisową. Przebieg i wiek auta wskazują raczej na przebieg głównie autostradowy. Czy mam bać się tego przebiegu ? Moje roczne przebiegi to ok. 30k km.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona