Forum > Zakup Hyundaia
[i30] KUPNO i30
michal_32:
Kolego kosmos2011 co mówią Twoje powyższe zdjęcia? :)
apikus:
--- Cytat: "bkroy" ---czyli auto jest już w fazie najlepszego dopracowania i wyeliminowana błędów
--- Koniec cytatu ---
I wprowadzenia wszystkich oszczędności jakie się da. :-D :-D :-D
--- Cytat: "bkroy" ---i rozpoczynane są prace nad zupełnie nowym modelem danego auta
--- Koniec cytatu ---
Prace nad nowym modelem rozpoczynają się w momencie startu produkcji obecnego.
bkroy:
Jak dla mnie pewniejszy jest model po FL, niż świeżak w pierwszych 2 latach produkcji.
Dla tych producentów dla których dostarczany części do produkcji samochodów - pracuje w branży automotive i wysyłany części bezpośrednio na montaż w fabryce, cykl nowego auta rozpoczyna się po FL (ok 30-40 mcy przed końcem produkcji danego auta)
apikus:
--- Cytat: "bkroy" ---cykl nowego auta rozpoczyna się po FL (ok 30-40 mcy przed końcem produkcji danego auta)
--- Koniec cytatu ---
Mówisz o tym, co dzieje się w Twojej fabryce, czy o rozpoczęciu prac nad nowym autem?
--- Cytat: "bkroy" ---pracuje w branży automotive i wysyłany części bezpośrednio na montaż w fabryce
--- Koniec cytatu ---
Po FL wysyłacie części zrobione z tych samych materiałów, co przy rozpoczęciu produkcji?
Rafal1974:
Ja tam wolę mieć mniej wodotrysków, nawet zapłacić więcej niż później marnować swój czas w serwisach. Wiem ze jak kupię Hyundaia to prze 5 lat będę miał spokój, a nawet (odpukać) jeśli cos wyskoczy to jadę do serwisu mówię co mi przeszkadza i bez filozofowania wszystko jest robione od ręki. Więc zaczekam jeszcze na nowego I30 Fastback i zadecyduje czy I30 Wagon czy Fastback. Oczywiście to jest moje zdanie i nie wszyscy muszą się z tym zgadzać.
Nawigacja
[#] Następna strona